Viden

IT udvikler sig konstant, og derfor giver vi løbende vores syn på de tendenser, vi finder interessante. Vi samler vores input på denne side, hvor du kan finde blogindlæg, guides, e-bøger og andre ressourcer, som kan give dig værdi.

Cloud eller ej? Hvad er det rigtige valg for din virksomhed

Cloud eller ej – hvad er det rigtige valg for din virksomhed?

Cloud er et af de buzzwords, der fylder mest, når talen falder på IT. Men hvad dækker termen egentlig over, og hvorfor er det nødvendigt, at man som virksomhedsleder forholder sig til, om man skal sigte efter skyen eller beholde benene på jorden?

Læs mere

Fordele og ulemper ved at outsource it-driften

Fordele og ulemper ved at outsource IT-driften

I en tid, hvor IT-systemer udgør en fuldstændig uomgængelig del af enhver virksomheds fundament, er driften og vedligeholdelsen af disse systemer et forretningskritisk parameter. Eller sagt på en anden måde: Der skal være styr på IT-setup’et, for ellers har virksomheden et alvorligt problem.

Læs mere

 IT-konsulenter: Fordele og ulemper ved at hyre eksterne eksperter

IT-konsulenter: Fordele og ulemper ved at hyre eksterne eksperter

Dygtige medarbejdere med de rigtige kompetencer har altid været i høj kurs, men i takt med, at digitaliseringen har taget fart, og IT fylder stadig mere i alle sektorer og brancher, er efterspørgslen på specialister steget markant.

Læs mere

Derfor bør du overveje ekstern hjælp til din Oracle-database

Derfor bør du overveje ekstern hjælp til din Oracle-database

Oracle er et yderst driftsikkert og potent værktøj, som kan løfte database-opgaven i selv meget store og komplekse virksomheder og organisationer. Men med de mange muligheder og de store muskler følger også risikoen for, at det kan være vanskeligt at få og fastholde kontrollen over systemet.

Læs mere

Få 4 tips til det optimale IT-setup

Skal I selv stå for driften af jeres IT, eller bør I overveje at bruge konsulenter? Og kunne Cloud være det rigtige for jer? Og hvad med databaserne – er der styr på dem? Vi har lavet en guide med 4 tips til det optimale IT-setup, som du kan hente her.

Download guide

keyboard_arrow_up