DB Multicare

Drift af dine databasemiljøer

Lad os stå for hele eller dele af din databasedrift. Vi er anerkendt for vores viden inden for databaser. 

Vi tilbyder direkte hjælp på Oracle, Microsoft SQL-servere, PostgreSQL og MySQL/MariaDB databaser.

Vi tilbyder både Onsite og Remote assistance. Det er op til dig og din virksomheds behov.

Vores efterhånden mange års erfaring med databaseteknologier gør os til førende eksperter i Oracle-, Microsoft-, og OpenSource-databaser – herunder også MySQL og PostgreSQL. Miracle42 har mere end 18 års erfaring med administration af kundernes databaser og vi tilbyder det selvfølgelig også når databaserne er ligger i Clouden.

Hvad er DB Multicare?

Som kunde får du en aftale, med en aftalt svartid fra os. Dette er perfekt for dig, der ikke vil dække hele database området med egne folk, men behøver at have en DBA’er tilgængelig med kort varsel.

Vi kan også påtage os den fysiske drift af dine databasemiljøer, hvor vi har det daglige ansvar for drift og overvågning, sikkerhedskopiering og gendannelse af databaser. Du kan få automatisk overvågning 24 × 7 af database.

Som en del af DB Multicare foretager vi health check på dit database miljø med aftalte intervaller fx dagligt, ugentligt eller månedsvis.

Meget mere om Miracle 42 DB Multicare 

Læs meget mere om Miracle 42's DB multicare i nedenstående bokse. Husk, at du altid er velkommen til at tage kontakt til os - vores driftsspecialister står klar til at hjælpe jer med drift af jeres IT-miljø.

Kontakt os - så hjælper vi dig hurtigt igang

Skal vi hjælpe dig med drift af dit IT-miljø?


Du kan trygt overlade drift af dine databaser til vores eksperter. Om det skal være helt eller delvist - det er op til dig. Kontakt os, så ringer vi dig op og får en snak om, hvilken løsning, der passer dig bedst.

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig {gdpr1}

keyboard_arrow_up