Legacy-systems

Er din virksomhed afhængig af et legacy-system? Har I udfordringer med at vedligeholde, overvåge og skabe performance for legacy-systemerne? Hvordan sikrer din virksomhed de rette kompetencer til at håndtere disse vigtige systemer?

Hvad er et legacy-system?

Legacy-systemer er ældre it-systemer HW/SW, der fortsat bliver brugt af virksomheden, oftest fordi de stadig udfører de vigtige funktioner, de oprindeligt var beregnet til. Et Legacy System er typisk et vigtigt system for HELE din virksomheds drift og det system, der har de højeste præstationskrav, det med flest transaktioner og normalt kræver tilgængelighed 24/7/365. Samtidig har systemet ofte få servicevinduer. Legacy-systemet er måske også det, der skaber flest problemer, hovedpine, og I bruger timevis på at holde det i live. Det er samtidig et system, som har stor værdi for hele virksomheden. Netop derfor er det ikke et noget, du bare erstatter. Du har måske prøvet, men det har vist sig at være alt for komplekst. Forretningslogikken er for avanceret og er tilpasset netop DIN virksomhed.

Men hvad gør du med: 

  • Opgradering og migrering til nyere versioner af platform/database?
  • Sikkerhedspatching og sikkerhedsniveauer (kryptering osv.)?
  • Overvågning og ydeevne?
  • Sikkerhedskopiering/gendannelse og tilgængelighed?
  • Kompetencesikring og beredskab 24/7/365?

Svær at udskifte og dyr at beholde

Nogle legacy-systemer har ikke længere support og vedligeholdelse, og de kan være dyre at videreudvikle på samt at drifte. Det gør dem til lidt af en hovedpine, og udfordringen kan være, at de er svære at udskifte, og de er ikke nødvendigvis egnet til en Cloud løsning.

Vi passer på jeres legacy-system, så I kan fokusere på fremtidens teknologi

Legacy-systemer er ofte essentielle i en organisation. Det er uden tvivl en af hovedårsagerne til, at de stadig er meget udbredt blandt virksomheder. It-chefer skal analysere hvilke applikationer, der er virksomhedens legacy-systemer, og i hvilket omfang det er værd at vedligeholde dem selv. I bør overveje, om det bedre kan betale sig at outsource drift og vedligehold af disse legacy-systemer, så I selv kan fokusere på de mere fremadrettede teknologier. Som virksomhed kan det være svært selv at opretholde et stort kompetencespænd blandt medarbejdere. Når nu disse ældre systemer er afgørende for den daglige drift, skal migrering og udskiftning nøje vurderes og planlægges for at minimere potentielle risici. 

Lad vores Managed Services eksperter håndtere jeres legacy-systemer 

Med Miracle 42’s Managed Services får du som kunde adgang til al vores samlede viden og erfaring omkring drift af Legacy-systemer. Vi sætter os grundigt ind i netop jeres legacy-system. I får derfor specialister hos os, der står med en dybdegående knowhow om jeres system, så I trygt kan overlade driften af jeres værdifulde legacy system til vores ekspertteam. 

Vi kan håndtere databasedrift eller hele hardwareplatformen, og HVIS det værste skulle ske, ved vi hvordan vi håndterer krisesituationer, anvender tilgængelighedsløsninger samt backup og gendannelse af databaserne. Det gør vi ikke kun en gang om året, men har hjulpet mange kunder ud af vanskelige og presserende situationer, hvor vores ekspertise og erfaring har været redningen. Som kunde kan du stole på, at Miracle 42 altid vil have ekspertise i netop dit legacy-system – det er vi specialister i.

Så prøv det - vi holder, hvad du lover!

 

Kontakt os - så hjælper vi med at vedligeholde dine legacy-systemer

Kontakt Miracle 42

Skal vi hjælpe dig med drift og vedligehold af dit legacy-system?


Du kan trygt overlade drift og vedligeholdelse af dine legacy-systemer til vores eksperter. Om det skal være helt eller delvist - det er op til dig. Kontakt os, så ringer vi dig op og får en snak om, hvilken løsning, der passer dig bedst.

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig {gdpr1}

keyboard_arrow_up