Cloud Services

Tag os med i dine Cloud-overvejelser og lad os hjælpe dig videre på rejsen. Vi er specialister i hele processen fra A-Z.

Cloud er en vigtig driver for digitalisering af virksomheder. Det er næppe til diskussion. Spørgsmålet er, hvordan udnytter du mulighederne for din forretning bedst muligt? Skal du flytte hele din IT-infrastruktur eller dele af den? Det hjælper vi dig gerne med at afklare.

Dine fordele

Single-point-of-contact med dansk support 

En lokal driftsleverandør af virksomhedens Cloud-ydelser

Gennemsigtige priser

Fra rådgivning til implementering – helt eller delvist i skyen 

Cloud Readiness Evaluation services

Med Cloud Readiness Evaluation services hjælper vi med at få overblik over hvilke dele af  nuværende IT-miljø der med fordel kan flyttes i Cloud og evt. forbedres. Resultatet er en plan med skøn over omkostninger og besparelser ved en flytning til Cloud. Ligeledes gives overslag over muligheder for optimeringer af workload og performance.

Miracle42-eksperter er databasekonsulenter og arkitekter med lang erfaring i forretningskritiske systemer og miljøer.

Vi kan både rådgive og levere cloud-tjenester som Oracle, Office 365, Microsoft Azure og Amazon Web Services (AWS). Og vi kan hjælpe dig med at integrere din virksomheds eksisterende systemer helt eller delvist i clouden. 

Det behøver ikke at være kompliceret. Vi tager os af alt lige fra opsætning og service til support. Du kan forvente support 24/7 på dansk. Og du behøver kun at henvende dig ét sted, hvis du spørgsmål eller tekniske problemer.

Move and Improve Solutions to Cloud.

Hvis du beslutter at flytte din løsning i Cloud, så kan vores eksperter hjælpe med migreringen af din løsning til Cloud Infrastructure (Oracle, AWS, Azure), så du kan optimere afvikling af dine applikationer og fokusere på strategiske prioriteringer

 

Kontakt Miracle 42

Er der noget, vi kan hjælpe med?


Vi er altid interesseret i at løse IT-udfordringer eller forløse potentialer. Så lad os snakke om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig {gdpr1}

keyboard_arrow_up