Backup as a Service

Slip for at bekymre dig om din virksomheds data med en effektiv backup-løsning, der tager hånd om foranderlige behov.

Tab af data kan være forretningskritisk. Det kan koste dig dyrt ikke at have styr på din backup-løsning. En effektiv backup- og recovery-løsning skal ikke alene redde din forretning her og nu. Den skal samtidig være fremtidssikret og kunne følge med din virksomheds skiftende behov. Det stiller høje krav til teknologien.

Dine fordele

En af verdens førende backup-teknologier

Betal kun for den datamængde, du tager backup af

Højt serviceniveau – end to end

Lad os hjælpe dig med den rigtige backupløsning

Mon du har den rette backup løsning til din virksomheds behov? Vi rådgiver dig gerne og implementerer den løsning, der sikrer netop din virksomheds data.

Hos Miracle 42 udvikler vi udelukkende backup- og recovery-løsninger på én teknologi: Commvault. En anerkendt teknologi, som flere år i træk er kåret til verdens førende. Vi kan levere løsningen som en full managed service, hvor vi tager os af alt – end to end.

Ønsker du Oracle Cloud Backup as a Service til dine on-premise Oracle databaser, hjælper vi dig med opsætning, implementering og efterfølgende restoretest og vedligeholdelse af løsningen.

Til det formål stiller vi vores mange dygtige og erfarne Oracle specialister til rådighed.

Beskyt dine data mod ransomware 

Vil du læse mere om, hvordan du bedst muligt kan sikre dine data samt genskabe dem, skulle uheldet være ude, så læs nedenstående white papers.

Tag endelig fat i os, hvis vi kan hjælpe mig i kampen mod ransomware.

Secure your data, your recovery and your mission

Greater ransomware protection

Kontakt Miracle 42

Er der noget, vi kan hjælpe med?


Vi er altid interesseret i at løse IT-udfordringer eller forløse potentialer. Så lad os snakke om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig {gdpr1}

keyboard_arrow_up