Cloud & Hosting

Tag os med i dine Cloud-overvejelser og lad os hjælpe dig videre på rejsen. Vi er specialister i hele processen fra A-Z.

Cloud er en vigtig driver for digitalisering af virksomheder. Det er næppe til diskussion. Spørgsmålet er, hvordan udnytter du mulighederne for din forretning bedst muligt? Skal du flytte hele din IT-infrastruktur eller dele af den? Det hjælper vi dig gerne med at afklare.

Fra rådgivning til implementering – helt eller delvist i skyen 

Analyse af dit IT-miljø

Vi hjælper med at få overblik over hvilke dele af dit nuværende IT-miljø, der med fordel kan flyttes i Cloud, og hvad der evt. passer bedre som traditionel hosting. Resultatet er en plan med skøn over omkostninger og besparelser ved en flytning til Cloud. Ligeledes gives der et overslag over muligheder for optimeringer af workload og performance.

Miracle42 arkitekter har stor erfaring i drift af forretningskritiske systemer og miljøer, og vi kan rådgive dig ift. at træffe de rette beslutninger, så du opnår den bedste TCO på dit samlede IT-miljø.

Vi kan både rådgive og levere cloud-tjenester som Oracle Cloud Infrastructure (OCI), Microsoft Azure og Microsoft Office 365.

Det behøver ikke at være kompliceret. Vi tager os af alt lige fra opsætning og service til support. Du kan forvente support 24/7 på dansk. Og du behøver kun at henvende dig ét sted, hvis du spørgsmål eller tekniske problemer.

Flytning til Cloud

Hvis du beslutter at flytte din løsning i Cloud, så kan vores eksperter hjælpe med migreringen af din løsning. Derved kan du frigøre tid, så du kan fokusere på din forretnings kerneydelser.

Dine fordele

  • Single-point-of-contact med dansk support 
  • En lokal driftsleverandør af virksomhedens Cloud-ydelser
  • Gennemsigtige priser
  • Ærlig rådgivning

Meget mere om Miracle 42 Cloud & Hosting Services 

Læs meget mere om Miracle 42's Cloud & Hosting Services ved at klikke på nedenstående bokse. Husk, at du altid er velkommen til at tage kontakt til os - vores eksperter står klar til at hjælpe jer til en succesfuld rejse mod skyen.

Kontakt os - så hjælper vi dig hurtigt igang

Er der noget, vi kan hjælpe med?

Vores eksperter sidder klar til at hjælpe, så tag endelig kontakt til os, så ringer vi dig op og får en snak om, hvilken løsning, der matcher jeres behov.

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig {gdpr1}

keyboard_arrow_up