Applikationsdrift 
og -support

Lad os stå for driften og vedligeholdet af dine forretningskritiske applikationer

I Miracle 42 har du adgang til nogle af Danmarks dygtigste konsulenter inden for udvikling, drift og support. Skal vi stå for drift og vedligeholdelse af dine applikationer - eller blot assistere dit team? Vi tager gerne ansvaret og sikrer, at alle sikkerheds- og revisionskrav overholdes. Det kan for eksempel være en standardapplikation, egenudviklede applikationer, eller a-kasse systemet ’Modulus’, som vi har mange årig drift- og vedligeholdelses-erfaring med.

Vi kan tage det fulde driftsansvar eller dele af det – alt efter dine behov. Og vi sikrer altid, at der leves op til din forretnings service level agreements og alle sikkerheds- og revisionskrav.

Hvad er applikationsdrift og support?

Med applikationsdrift sikrer vi, at dine applikationer bliver drevet på en kvalificeret og professionel måde, således at alle dine processer bliver afviklet rettidigt, og at batchjob og overførsler til banker etc. sker til tiden.

Vi holder også et vågent øje med det hele og reagerer, hvis der er det mindste, som ikke opfører sig, som det skal.

Har du ikke længere selv ekspertisen eller lysten til at lave applikationsudvikling og -vedligehold, så lad vores supportteam tage hånd om dette.

Danmarks dygtigste drifts- og supportkonsulenter

Vi er drevne på området for drift, og vi har nogle af verdens førende Oracle- og SQL-eksperter i huset. Det er nemt at påstå. Men når selv vores konkurrenter køber support af os, er det svært ikke at bruge store ord. 

Vi håndterer driften af forretningskritiske applikationer for nogle af landets største virksomheder og offentlige institutioner som f.eks. Krifa, Københavns Lufthavne CPH, Flügger, Aarhus Kommune og Moderniseringsstyrelsen. 

Meget mere om Miracle 42 applikationsdrift og -support

Læs meget mere om Miracle 42's applikationsdrift og -support i nedenstående bokse. Husk, at du altid er velkommen til at tage kontakt til os - vores driftsspecialister står klar til at hjælpe jer med drift af jeres IT-miljø.

Kontakt os - så hjælper vi dig hurtigt igang

Klar til at få dine kritiske applikationer i stabil topform?


Vores eksperter inden for drift, support og udvikling sidder klar til at hjælpe dig derhen. Kontakt os, så ringer vi dig op og får en snak om hvordan.

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig {gdpr1}

keyboard_arrow_up