Managed Services

Databaseadministration, Applikationsdrift og -Support samt Cloud & Hosting Services.

Lad os stå for hele eller dele af din IT drift og support

Hvad end dit behov er en fuld hosting-løsning eller en driftsløsning onsite eller remote, så er vi her for dig. Det der er afgørende for os er, at det er dine IT-behov, der bestemmer løsningen. 

Hosting og drift er byggestenene i vores hus. Vi har igennem mere end 18 år dygtiggjort os i at levere Managed Services til en lang række kunder inden for forskellige brancher. Vi har erfaring inden for en bred vifte af teknologier. Vi mestrer bl.a. Oracle, Microsoft, OpenSource og Commvault. Og vi har nogle af landets (og endda verdens) førende eksperter klar til at hjælpe dig og din virksomhed.

Kontakt os - så hjælper vi dig hurtigt igang

Dine fordele

Førende IT-eksperter inden for udvikling, drift og test - og alt derimellem.

Spar tid på rekruttering - vi finder hurtigt det rigtige match imellem dig og konsulent

Du får konsulenter tilknyttet dit projekt, som hurtigt kan tilføre værdi til dit IT-projekt

Vi fortsætter til opgaven er løst – også når det er svært

Internationalt anerkendte for vores kompetencer

Vi har i mange år været internationalt anerkendt for vores store viden om database-teknologier og vi er nogle af landets førende eksperter inden for både Oracle, Microsoft SQL Server og OpenSource databaser – såsom MySQL og PostgreSQL.

Vi har desuden opbygget et team af integrations specialister, som har stort overblik og erfaring med serviceorienteret arkitektur og de er specialister i at implementere integrationer ved brug af bl.a. Oracles SOA suite.

Vores testteam bestående af Testere, Test Managere og Senior Konsulenter er alle ISTQB Certificerede og kan sikre dig en velfungerende IT-løsning - uden fejl.

Miracle 42 har en landsdækkende konsulentdatabase af freelance IT-eksperter - vi kalder det Flexible Workforce. Det betyder, at du altid kan komme til os, når behovet for flere midlertidige ressourcer opstår.

Kontakt Miracle 42

Er der noget, vi kan hjælpe med?


Vi er altid interesseret i at løse IT-udfordringer eller forløse potentialer. Så lad os snakke om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig {gdpr1}

keyboard_arrow_up