Managed Application Services

Lad os stå for driften af din virksomheds forretningskritiske applikationer. 

Vi tager gerne ansvaret og sikrer, at alle sikkerheds- og revisionskrav overholdes. Det kan for eksempel være en standard applikation, egenudviklede applikationer, eller a-kasse systemet ’Modulus’, som vi har mange årig drift- og vedligeholdelses-erfaring med. 

Vi kan tage det fulde driftsansvar eller dele af det – alt efter dine behov. Og vi sikrer altid, at der leves op til din forretnings service level agreements og alle sikkerheds- og revisionskrav.

Dine fordele

Afgiv ansvar til nogle af verdens førende eksperter

Frigiv ressourcer og få tid til f.eks. IT-udvikling

Altid opdaterede applikationer 

Førende eksperter – som selv vores konkurrenter bruger

Vi er drevne på området. Og vi har nogle af verdens førende Oracle- og SQL-eksperter i huset. Det er nemt at påstå. Men når selv vores konkurrenter køber support af os, er det svært ikke at bruge store ord. 

Vi håndterer driften af forretningskritiske applikationer for nogle af landets største virksomheder og offentlige institutioner som f.eks. Krifa, Københavns Lufthavne CPH, Flügger, Aarhus Kommune og Moderniseringsstyrelsen.

Er der noget, vi kan hjælpe med?


Vi er altid interesseret i at løse IT-udfordringer eller forløse potentialer. Så lad os snakke om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig {gdpr1}

keyboard_arrow_up