Hosting Services

Få en fleksibel IT-infrastruktur, der sikrer, at din virksomhed altid har vedligeholdt systemer og teknologi. 

Hvad end dit behov er en standardiseret hosting-platform eller en specialiseret hosting-løsning, er vi her for dig. Det er dine IT-behov, der bestemmer løsningen. For os er det ikke afgørende, om det hedder standard eller specialiseret. Eller om det er det er den ene teknologi frem for den anden.

Hosting og drift er byggestenene i vores hus. Og gennem mere end 18 år har vi dygtiggjort os i at levere hosting-løsninger til en lang række kunder inden for forskellige brancher. Vi har erfaring inden for en bred vifte af teknologier. Vi mestrer bl.a. Oracle, Microsoft og Commvault. Og vi har nogle af landets (og endda verdens) førende eksperter siddende på stolene. 

Dine fordele

Korte kommandoveje

Fleksible løsninger

Gennemsigtige priser

Spar op til 50 % på hosting og drift af dine Oracle-systemer

Vi har opbygget et optimalt miljø til hosting og drift af Oracle-baserede systemer. Vi kalder det en udvidet cloud-løsning. En løsning, der indeholder alle de driftsmæssige aspekter i modsætning til mange andre cloud-løsninger.

Miljøet kombinerer den nyeste hardware-teknologi med Oracles egen virtualiserings-platform: Oracle VM. Oracle VM giver unikke muligheder for optimering af dine Oracle-licenser. Det betyder bl.a., at du kun betaler for det antal CPU’er eller cores, din virksomhed bruger. Vi tilbyder desuden at tage det totale ansvar for driften af din virksomheds Oracle-installation.

Er der noget, vi kan hjælpe med?


Vi er altid interesseret i at løse IT-udfordringer eller forløse potentialer. Så lad os snakke om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig {gdpr1}

keyboard_arrow_up