Testprodukter

Du skal da også have de bedste testprodukter til rådighed, ikke?

Miracle 42 er forhandler af en række af Micro Focus’ testprodukter. Vi har valgt at arbejde med disse, da Micro Focus’ testprodukter er markedsledende og har en andel på over 45% indenfor testprodukter. Denne høje andel betyder også at produkterne er kendte i markedet, men fremfor alt at der er mange Test Managere og Testere, som allerede kender til dem. Når du anvender Micro Focus’ værktøjer, så er det betydeligt nemmere, når et projekt skal bemandes, at de folk, der kommer ombord, allerede kender til testværktøjet.

De typiske testprodukter, som vi arbejder med er følgende:

Quality Center (QC)/ Application Lifecycle Management (ALM)

QC og ALM er alle tests moder. Basalt set består de af 5 moduler, som tilsammen er med til at sikre en struktureret og effektiv test. Bruger man dem rigtig, er der en produktivitetsgevinst på minimum 40% i forhold til at anvende Word og Excel.

De fem moduler er: Release, Krav, Testplan, Test Lab og Defects

Forskellen på QC og ALM er basalt set, at QC har en projektorienteret tilgang til test, mens ALM er et Enterprise værktøj, hvor du har en central template for alle dine projekter, og hvor du kan se udvikling og fremdrift på tværs af alle dine projekter.

E-Approve

Til Pharmavirksomheder sælger vi værktøjet e-Approve, som muliggør papirløs validering. Det vil sige, at de underskrifter, du før havde på papir til dine krav og test cases, nu kan gøres elektronisk. I samme løsning indgår en workflow editor, så at vi kan opsætte din virksomheds ønsker til rækkefølge af underskrifter. Med e-Approve sparer du min. 25% af din tid set i forhold til at have dine underskrifter på papir.

Unified Functional Testing (UFT)

Dette værktøj til at automatisere f.eks. en regressionstest. Det kan også være andre tests, som bliver gjort igen og igen. Tommelfingerreglen er her, at du har break even ved det tredje testforløb, og at du sparer penge og tid ved det fjerde forløb osv.

Loadrunner

Loadrunner anvendes til at lave performance-, load- og stresstest af dine systemer.

Har du f.eks. et krav om at skulle kunne køre et system med 200 samtidige brugere, så kan det være svært at dimensionerer HW, infrastruktur, applikation og database på forhånd. Med en Loadtest vil du kunne få vished om systemet kan håndtere 200 brugere, eller om det kan håndtere særlig meget trafik, som typisk vil være i forbindelse med en månedskørsel.

Miracle 42 har her en service, hvor vi kommer med såvel konsulent som med software for at gennemføre testen.

Vi hjælper dig med at finde de helt rigtige testprodukter til din virksomhed

Kontakt os, så skal vi guide dig frem til de helt rigtige testprodukter for dig og din virksomhed. Vi kan hjælpe med både rådgivning, licenser samt Testere og Test Managere, som kan håndtere alle Micro Focus’ testprodukter.

Kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med Micro Focus Testprodukter

Tilbage til Test & Test Management

keyboard_arrow_up