Test & QA

Vil du sikre dig en velfungerende IT-løsning og undgå dyre fejl?

Det er ikke nok at udvikle IT-systemer eller applikationer. For at sikre en velfungerende IT-løsning skal du indtænke Test og Test Management i projektet, så undgår du dyre fejl, kvalitetssikrer og optimerer processen fra start til slut.

Hvad er Test Management?

En Test Manager har det forkromede overblik over testforløbet. Test Manageren udarbejder i samarbejde med ledelsen og domæneeksperter en teststrategi og testplan over testforløbet. Test Manageren monitorer testprocessen nøje, så eventuelle fejl opdages tidligt i forløbet. 

Test Manageren har et team af testere, som står for gennemførelse af selve testen af den pågældende software eller applikation. 

Test Manageren sørger både for løbende og afsluttende rapportering af testforløbet, så alle til enhver tid er oplyst om kvaliteten af den testede applikation.

Testprocessen

I Miracle 42 følger vi altid de nyeste metoder, teknologier, standarder og værktøjer, så din virksomhed er sikret en optimal løsning i forhold til tid, omkostninger og kvalitetsmål.

Vi analyserer, diagnosticerer, designer, planlægger og evaluerer i overensstemmelse med dine ønsker. Vi udfører alle former for tests, som er nødvendige for din løsning.

Kompetente konsulenter til dit team

Vores Test Managere og Testere er alle som minimum ISTQB certificerede og med et højt erfaringsniveau. Hertil kommer særlig brancheviden indenfor:

  • Finans
  • Pharma
  • Telco
  • Offentlige sektor

Vores fokus er på kravstyring, da det er billigst og mest effektivt at finde og rette fejl i selve kravsfasen sammen med dig.

Værktøj til hele testprocessen

En Test Manager eller Tester gør det ikke alene, der skal også værktøjsunderstøttelse til hele testprocessen. Læs mere om det under Værktøjer.

Meget mere om Miracle 42 testydelser 

Læs meget mere om Miracle 42's testydelser i nedenstående bokse. Husk, at du altid er velkommen til at tage kontakt til os - vores testspecialister står klar til at hjælpe jer til en succesfuld testproces.

Kontakt os - så hjælper vi dig hurtigt igang

Skal vi hjælpe dig med at implementere Test i dit IT-projekt?


Vi har både et fast team af Testere og Test Managere samt en freelancedatabase, hvor vi kan trække endnu flere IT-konsulenter til dit team. Kontakt os, så ringer vi dig op og får en snak om, hvordan vi kan hjælpe.

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig {gdpr1}

keyboard_arrow_up