Rådgivning til implementering

– helt eller delvist i skyen 

Vores 'Cloud Readiness Evaluation Services' giver dig svaret på, om dit IT miljø bør flyttes til Cloud 

Med Cloud Readiness Evaluation services hjælper vi dig med at få overblik over hvilke dele af dit nuværende IT miljø, der med fordel kan flyttes i Cloud og evt. forbedres. Resultatet er en plan med et skøn over omkostninger og besparelser ved en flytning til Cloud. Ligeledes gives overslag over muligheder for optimeringer af workload og performance.

Miracle42-eksperter er databasekonsulenter og arkitekter med lang erfaring i forretningskritiske systemer og miljøer

Vi kan både rådgive og levere cloud-tjenester som Oracle, Office 365, Microsoft Azure og Amazon Web Services (AWS). Og vi kan hjælpe dig med at integrere din virksomheds eksisterende systemer helt eller delvist i clouden. 

Overvejer du at flytte din IT løsning i skyen?

Det behøver ikke at være kompliceret at flytte din løsning til Cloud. Vi tager os af alt lige fra opsætning og service til support. Du kan forvente support 24/7 på dansk, og du behøver kun at henvende dig ét sted, hvis du har spørgsmål eller tekniske problemer.

Flyt trygt dine løsninger til skyen - vi er med dig hele vejen

Hvis du beslutter at flytte din løsning i Cloud, så kan vores eksperter hjælpe med migreringen af din løsning til Cloud Infrastructure (Oracle, AWS, Azure), så du kan optimere afvikling af dine applikationer og fokusere på strategiske prioriteringer

Kontakt os

Tilbage til Technology Consulting

keyboard_arrow_up