Technology Consulting

Database, Integration og rådgivning

Tag os med i IT-projekterne lige fra design og optimering til performance tuning og opgradering.


For os er det ikke afgørende, om det er hele eller dele af projekterne. Vi indgår i projektet, dér hvor behovet er. Og vi sikrer, at du opnår en hurtig og effektiv gennemførelse af projekterne. Vi styrer og gennemfører IT-projekter sikkert med et struktureret proces- og metodeapparat. Og vi finder den samarbejdsform, der passer bedst til din virksomhed.

 
Internationalt anerkendte for vores kompetencer

Vi har i mange år været internationalt anerkendt for vores store viden om database-teknologier, og vi er nogle af landets førende eksperter inden for både Oracle, Microsoft SQL Server og OpenSource databaser – såsom MySQL og PostgreSQL. Vi har desuden opbygget et team af integrationsspecialister, som har stort overblik og erfaring med serviceorienteret arkitektur og de er specialister i at implementere integrationer ved brug af bl.a. Oracles SOA suite.

Dine fordele

  • Førende eksperter i Oracle, Microsoft SQL Server og PostgreSQL
  • Forståelse for værdien af robuste integrationer 
  • Vi fortsætter til opgaven er løst – også når det er svært

Meget mere om Miracle 42 Technology Consulting 

Læs meget mere om Miracle 42's ydelser inden for Technology Consulting i nedenstående bokse. Husk, at du altid er velkommen til at tage kontakt til os - vores dygtige team står klar til at hjælpe jer.

Kontakt os - så hjælper vi dig hurtigt igang

Kontakt Miracle 42

Brug for hjælp til databaser, integration eller rådgivning til den bedste løsning?


Vores team af drifts- og integrationsspecialister står klar til at hjælpe dig, så kontakt os og ringer vi dig op for at få en snak om hvordan.

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig {gdpr1}

keyboard_arrow_up