Consulting Services

IT-konsulenter og -specialister indenfor databaser, drift, udvikling og rådgivning til din virksomhed.

Har du brug for ekspertviden eller ressourceforstærkning til dit projekt?

Tag os med i IT-projekterne lige fra design, udvikling, test, implementering og den efterfølgende optimering, performance tuning og opgradering.

For os er det ikke afgørende, om det er hele eller dele af projekterne. Vi indgår i projektet, dér hvor behovet er og vi sikrer, at du opnår en hurtig og effektiv gennemførelse af projekterne. 

Vi styrer og gennemfører IT-projekter sikkert med et struktureret proces- og metodeapparat og finder den samarbejdsform, der passer bedst til din virksomhed.

Kontakt os - så hjælper vi dig hurtigt igang

Dine fordele

Førende IT-eksperter inden for udvikling, drift og test - og alt derimellem.

Spar tid på rekruttering - vi finder hurtigt det rigtige match imellem dig og konsulent

Du får konsulenter tilknyttet dit projekt, som hurtigt kan tilføre værdi til dit IT-projekt

Vi fortsætter til opgaven er løst – også når det er svært

Internationalt anerkendte for vores kompetencer

Vi har i mange år været internationalt anerkendt for vores store viden om database-teknologier og vi er nogle af landets førende eksperter inden for både Oracle, Microsoft SQL Server og OpenSource databaser – såsom MySQL og PostgreSQL.

Vi har desuden opbygget et team af integrations specialister, som har stort overblik og erfaring med serviceorienteret arkitektur og de er specialister i at implementere integrationer ved brug af bl.a. Oracles SOA suite.

Miracle 42 har en landsdækkende konsulentdatabase af freelance IT-eksperter - vi kalder det Flexible Workforce. Det betyder, at du altid kan komme til os, når behovet for flere midlertidige ressourcer opstår.

Er der noget, vi kan hjælpe med?


Vi er altid interesseret i at løse IT-udfordringer eller forløse potentialer. Så lad os snakke om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig {gdpr1}

keyboard_arrow_up