Persondatapolitik

1. Formål

Denne persondatapolitik redegør for, hvordan Miracle 42 behandler persondata, der opsamles på de websites, hvor indholdet administreres af Miracle 42 A/S.

2. Dataansvarlig

Den dataansvarlige er:

Miracle 42 A/S
Borupvang 2C
DK-2750 Ballerup
CVR. 40111751

3. Personoplysninger

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er eller give personlige oplysninger om dig selv.

Vi har dog brug for visse personoplysninger for at kunne samarbejde med dig, og levere relevant kommunikation til dig.

Vores website indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

  • Navigerer på websiten
  • Sender en forespørgsel via websiten
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Downloader materialer fra websiten
  • Tilmelder sig seminarer og andre events
  • Indsender en jobansøgning

Via vores hjemmeside indsamler vi kun de personoplysninger, der er nødvendige for at levere den service, du efterspørger.

Vi indsamler disse oplysninger for at kunne:

  • Give dig en mere personaliseret oplevelse
  • Forbedre og optimere vores websites
  • Forbedre vores kundeservice
  • Kommunikere med dig på relevant vis
  • Sende og fakturere produkter, du bestiller i webshoppen

4. Cookies

Miracle 42s websites indsamler og anvender cookies, for at vi løbende kan forbedre og målrette indholdet for brugerne på vores websites.

Du kan læse mere om brugen af cookies på dette link.

For hvert besøg på hjemmesiden – uafhængigt af tilstedeværelsen af en cookie – registrerer vi din type af browser, styresystem, værten (host) og web-adresser på de sider, der ønskes adgang til. Disse data bliver brugt i et samlet og anonymt skema for statistisk analyse om den generelle brug af hjemmesiden.

5. Henvendelser fra websiten

Når du sender en forespørgsel fra websiten – f.eks. fra en kontaktformular – registrerer vi dit navn, din virksomhed, dit telefonnummer og din e-mailadresse.

Oplysningerne anvendes for at kunne behandle din henvendelse på bedste vis.

Oplysningerne (navn, firmanavn, telefonnummer og e-mailadresse) registreres i Miracle 42s systemer – herunder vores CRM-system.

Medarbejdere hos Miracle 42 har adgang til oplysningerne.

6. Nyhedsbreve

Når du tilmelder dig Miracle 42s nyhedsbrev, registreres følgende oplysninger: navn, firma og e-mailadresse.

Ved at tilmelde dig Miracle 42s nyhedsbrev, giver du Miracle 42 samtykke til at behandle dine personoplysninger, herunder dit navn, din e-mail, samt yderligere oplysninger i henhold til gældende lovgivning, og alene med de formål at modtage nyhedsbrev og markedsføringsmateriale.

Oplysningerne, du afgiver (navn, firmanavn og e-mailadresse) registreres i Miracle 42s systemer – herunder vores CRM-system og vores system til udsendelse af nyhedsbreve.

Medarbejdere hos Miracle 42 har adgang til oplysningerne.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at framelde dig nyhedsbrevet igen, ved at klikke på et link i nyhedsbrevet. Dine oplysninger opbevares herefter i 24 måneder, inden de slettes. Dette gør vi for at sikre, at vi ikke efterfølgende sender informationer til dig, når du har afmeldt dig nyhedsbrevet.

7. Tilmelding til seminarer og events

Når du tilmelder dig seminarer og andre events, registrerer vi følgende oplysninger: dit navn, din virksomhed, dit telefonnummer og din e-mailadresse.

Vi skal blandt andet bruge oplysningerne til at planlægge seminaret og kende det nøjagtige antal deltagere. Oplysningerne vil desuden blive anvendt til opfølgning på det pågældende seminar, hvis vi fx vil udsende evalueringer og materialer fra seminaret.

Oplysningerne (navn, firmanavn, telefonnummer og e-mailadresse) registreres i Miracle 42s systemer – herunder vores CRM-system.

Medarbejdere hos Miracle 42 har adgang til oplysningerne.

Når du har tilmeldt dig et seminar eller en anden event hos Miracle 42, accepterer du samtidig at billeder fra seminaret eller eventen kan blive anvendt til markedsføring af Miracle 42 på bl.a. sociale medier.

Oplysninger om navn og virksomhed kan blive delt med de øvrige deltagere på seminaret. 

8. Download af materialer

Når du downloader materialer – fx e-bøger – registrerer vi følgende oplysninger: dit navn, din virksomhed og din e-mailadresse.

Vi bruger oplysningerne til markedsføring af Miracle 42s ydelser i det omfang, du giver tilladelse hertil.

Oplysningerne (navn, firmanavn og e-mailadresse) registreres i Miracle 42s systemer – herunder vores CRM-system.

Medarbejdere hos Miracle 42 har adgang til oplysningerne.

9. Behandling af ansøgninger

Når du ansøger en stilling hos Miracle 42 gennem websiten, behandler vi som udgangspunkt dit navn, din adresse, din e-mailadresse, dit telefonnummer og de dokumenter, som du uploader i ansøgningsprocessen.

Vi anvender dine informationer for at kunne vurdere, om du har kvalifikationerne til at besidde den stilling du ansøger. Vi kan anvende informationerne til at vurdere, om du har kvalifikationerne til at besidde andre stillinger hos Miracle 42.

Dine data vil blive behandlet fortroligt. Det er kun HR og relevante ansættende personer, der har adgang til de persondata, som du registrerer. Persondata bliver kun samlet, behandlet og brugt med henblik på at vurdere din ansøgning til en stilling.

Oplysningerne, du afgiver, registreres i Miracle 42s systemer – herunder vores HR-system.

Dine personoplysninger vil blive opbevaret i 6 måneder inden de slettes fra Miracle 42 A/S. Hvis vi vil gemme dine personoplysninger længere end dette, vil vi bede om fornyet samtykke fra dig. 

10. Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Oplysningerne opbevares så længe det er nødvendigt for at opfylde det formål, til hvilket oplysningerne behandles.

Oplysninger kan opbevares længere, hvis det er nødvendigt for at fastslå, forsvare eller gøre retskrav gældende, fx hvis der er en igangværende tvist, eller hvis der er indgivet en anmeldelse af en ulovlig handling til politimyndighederne. Vi gennemgår regelmæssigt vores oplysninger og fjerner personoplysninger, som ikke længere er nødvendige.

11. Sikkerhed

Miracle 42 og vores samarbejdspartner anvender passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger, der sikrer integritet og fortrolighed i forbindelse med behandlingen af personoplysninger.

12. Underdatabehandlere

Miracle 42 anvender i nogle tilfælde underdatabehandlere. Vi anvender fx leverandører af systemer til udsendelse af nyhedsbreve og eksterne konsulenter, der rådgiver os i forbindelse med analyse- og markedsføringsopgaver.

Miracle 42 indgår databehandleraftaler med vores eksterne samarbejdspartnere for at sikre, at oplysningerne kun behandles efter vores instrukser, og at den nødvendige sikkerhed er på plads.

Dine personoplysninger kan i visse tilfælde blive overført til andre lande uden for EU/EØS – primært USA.

Vi anvender udelukkende underdatabehandlere i USA, der er certificeret efter Privacy Shield aftalen, som er indgået mellem USA og EU. USA er betragtet som et land med et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau, og er dermed på Datatilsynets liste over sikre lande. Læs mere Privacy Shield aftalen.

Du kan rekvirere en liste med underdatabehandlere ved at skrive til salg@miracle42.dk.

13. Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig.

Du har ret til at få urigtige oplysninger, vi har om dig berigtiget.

Du har ret til at få slettet dine oplysninger hos os og vores databehandlere (såfremt vi har udvekslet oplysningerne med en sådan). Denne ret kan du udøve ved at skrive en mail til salg@miracle42.dk. Vi vil herefter slette dine informationer og underrette vores databehandlere (såfremt vi har udvekslet oplysningerne med en sådan) om at oplysningerne skal slettes.

Du har ret til at få begrænset vores behandling af oplysninger om dig.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.  

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

Du kan udnytte dine rettigheder ved at kontakte Miracle 42 på mail salg@miracle42.dk.

Du har ret til at klage til Datatilsynet over vores behandling af personoplysninger. Se www.datatilsynet.dk.

Sidst opdateret 19. december 2018

 

keyboard_arrow_up