Red Hat Partner

Meget mere end Linux

Siden 2006 har vi rådgivet og solgt Red Hat Support til danske virksomheder i alle størrelser. Du kender sikkert primært Red Hat fra RHEL (Red Hat Enterprise Linux), men der er sket meget siden de første år og i dag tilbyder Red Hat en meget bred palette af teknologier som understøtter hele din infrastruktur.

Ikke en licens

Red Hat er ikke en traditionel licens som du kender fra andre producenter som eks. Microsoft og Oracle, men derimod en Subscription, som kan sammenlignes med et abonnement. Kommercielt brug af Open Source er som udgangspunkt gratis at gøre brug af. Der betales derfor kun for Supporten, som Red Hat i dagligt sprog kalder for ’Subscription’. Med et aktivt abonnements får du adgang til ekspert hjælp i forskellige SLA, opdateret dokumentation og adgang til særlige versioner med ny gennemtestet funktionalitet og sikkerhedsforbedringer.

Hvorfor handle med os?

Som en uvildig rådgiver, ser vi det naturligt at investere i partnerskabet med Red Hat. Vores konsulenter bliver løbende trænet og holdt opdateret på teknologien, så vi kan give dig den bedst mulige rådgivning. Derudover garanterer vi altid de absolut bedste priser, uanset om det blot er tale om en fornyelse eller køb af nye produkter. Fordelene ved at handle med os er mange, vi har listet nogle af dem op nedenfor:

  • Adgang til højt certificerede Red Hat konsulenter
  • Rådgivning om hvilken løsning der giver mest værdi for dig
  • Stærke konkurrencemæssige priser på konsulenter og Subscriptions
  • Notifikation fra jeres primære kontakt om udløb af Support
  • Rådgivning om Subscriptions model - Standard, Premium eller Self Support
  • Co-terminering – reducer din tid på administration
  • Gratis adgang til vores seminarer

Vi har fokus på at lytte til dine behov, forstå teknikken bag og hvilken løsning, der opfylder jeres ønsker. Økonomien er som regel et vigtigt parameter og derfor bestræber vi os efter en god balance mellem funktionalitet og pris.

Kontakt os

Ønsker du et vide mere eller vil du have et godt tilbud på forlængelse af jeres nuværende Subscriptions, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os og hør mere om Red Hat

Tilbage til Partnerskaber

keyboard_arrow_up