Oracle Partner

Oracle er en af de største IT-virksomheder, og en af de få, der konstant siden 1977 har kunne leveret software til de største og mest kritiske systemer i verden. De er mest kendt for deres databaseløsninger, men tilbyder også en række andre løsninger.

Miracle 42s partnerskab med Oracle

Miracle 42 har fra start haft et tæt partnerskab med Oracle og det har derfor været vores primære fokusområde siden 2000. Oracle har altid har stået for fremragende software, som har vist sin værdi, når opgaverne har været særlig krævende. Med en løsning baseret på Oracle har vores kunder kunne konkurrere på deres betingelser og ikke været bundet af IT begrænsninger. Samarbejdet har udmøntet sig i robuste løsninger, god support og i sidste ende glade kunder.
Miracle 42 er Oracle Guldpartner og løsningspartner fra A-Z, og vi kan derfor både være dit Oracle videnscenter samt din løsnings- og supportpartner. Vi dækker hele spektret fra Plan, Build, Run, Enable og Manage af specifikke løsninger og har dygtige specialister inden for hvert område.

Hvilken forskel kan vi gøre for dig og din virksomhed med Oracle?

Miracle 42 kan give dig stor tryghed i dine beslutninger om at anvende Oracle. Vi dækker hele spektret som en kunde kan komme ud for. Vi kender rejsen og har hjulpet mange danske og internationale organisationer i at få etableret deres løsninger, så de udgør en både kosteffektiv, standardiseret og innovativ løsning.

Oracle Produkter

Vi har mange års erfaring med de klassiske Oracle-produkter foruden Oracle databasen er det Oracle udviklingsværktøjer som Forms, ADF, APEX, WebLogic og PL/SQL, samt Oracles integrationsplatform (SOA/ESB). Vi arbejder naturligvis også med de nyeste teknologier og har du lyst til at læse mere om disse Oracle produkter og løsninger, så se mere på deres hjemmeside:

Cloud ApplicationsCloud InfrastructureCloud PlatformSoftwareApplicationsDatabaseJavaHardwareEngineered SystemsServersStorageInfrastructure SoftwareSolutionsAutonomous DatabaseIndustry Solutions.

Skab overblik over dine Oracle licenser med et licensreview

Er du usikker på, om du har de rette Oracle Licenser? Er der for mange? Er der for få og overtræder du dermed Oracle licens betingelser, hvilket betyder indkøb af ekstra licenser? Kan der gøres noget for at licenserne udnyttes bedre? Kan der migreres fra Enterprise edition til Standard edition og dermed spares på de årlige support omkostninger? 

Spørgsmålene er mange og derfor tilbyder Miracle42 A/S at gennemgå anvendelsen af Oracle licenserne for dig og hjælpe med til at sikre, at I er korrekt licenseret. Dette vil skabe dig ro og overblik.

Vi gennemgår jeres installation og identificere det aktuelle forbrug af licenser og holder det op mod kontrakterne. På baggrund af gennemgangen laves anbefalinger til optimering og dermed vil I være forberedte til et evt. Licensaudit fra Oracle og i god position til at tage en dialog vedrørende eventuelle ændringer.

Den afsluttende rapport vil bl.a. indeholde:

  • Hvilke Oracle produkter har I på hvilke servere?
  • Hvilke produkter er installeret uden at være i brug?
  • Hvor mange brugere er der registreret pr. produkt?
  • Mangler I licenser for at være korrekt licenseret? 
  • Er der områder, hvor der benyttes Oracle Enterprise Edition, men I kunne nøjes med Standard Edition?
  • Er de nuværende aftaler optimale?
  • Er der noget, som kan konsolideres?
  • Kan der generelt spares penge på de årlige support omkostninger?

Licensreview vil blive udført af folk som har indgående kendskab til Oracles licensbetingelser og har arbejdet med dem gennem en årrække.

Kontakt os

Skal du i gang med et nyt projekt, hvor Oracle teknologien er i spil, rådgiver vi dig om optimal brug af licenser og valg af løsning – Cloud, on-premise, Oracle Appliance platform m.m. Vi er specialister i udvikling, test samt drift og kan løse de fleste konsulentopgaver, som du måtte have brug for.

Du er også meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 7042 4220 eller pr. e-mail: salg@miracle42.dk, så finder vi sammen den løsning, som passer til dig og din virksomhed.

Kontakt os og hør mere om Oracle

Tilbage til Partnerskaber

keyboard_arrow_up