Microsoft Partner

Microsoft er et af verdens største IT-firmaer med base i Redmond, USA. De har en strategi om at være den førende produktivitetsplatform i verden. Selskabet er blandt andet kendt for Microsoft Windows, Office365, SQL Server, Dynamics and Microsoft Azure cloudplatform.

Miracle 42s partnerskab med Microsoft

Miracle 42s partnerskab med Microsoft er 2-delt idet vi både understøtter alle deres Cloudløsninger med et CSP-partnerskab. Derudover understøtter vi Microsofts On-premises løsninger, hvor softwaren kører på computere i vores datacenter. Dette gøres med en SPLA-partner aftale.

Cloud Solution Provider (CSP): Vi har som CSP’er mulighed for at sælge alle Microsofts Cloud Services med månedlig fakturering og står for hele kundens livscyklus incl. levering, administration og support af Microsofts Cloud produkter.
Service Provider License Agreement (SPLA): Miracle 42 tilbyder også vores kunder at anvende Microsoft programmer og opbevare data på en hosted server i vores datacenter. Dette gøres typisk med en Microsoft SPLA aftale hvor man også betaler pr. måned som med Cloud løsninger.

Hvilken forskel kan vi gøre for dig og din virksomhed med Microsoft?

Hvis din IT-afdeling bruger megen tid på at sikre stabil IT-drift, så kan vi hjælpe med at finde årsagen til at systemerne ikke kører optimalt.
Er dit fokus på innovation og forretningsudvikling, som kan tilføre værdi til din virksomhed, så kan vi omsætte dine idéer til softwareløsninger og programmer med vores dygtige software konsulenter.
Vi kan også begge dele, hvor vi står for både drift og udvikling af dine applikationer – enten alle sammen eller blot et udvalg af applikationer.

Microsoft Produkter

Har du lyst til at læse mere om Microsofts specifikke produkter og løsninger, så se mere på deres hjemmeside:
MS-SQL ServerAzureExchange.NETAzure Test Plans / Microsoft Test ManagerTeam Foundation Server /Azure DevOps Server, Office 365

Kontakt os

Vi er specialister i udvikling, test samt drift og kan løse de fleste konsulentopgaver, som du måtte have brug for. Du er meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 7042 4220 eller pr. e-mail: salg@miracle42.dk, så finder vi den løsning, der matcher jeres behov bedst muligt.

Kontakt os og hør mere om Microsoft

Tilbage til Partnerskaber

keyboard_arrow_up