Micro Focus Partner

Micro Focus er en af verdens største IT-leverandører som udvikler forretningskritiske og værdiskabende software. Deres løsninger spænder bredt med alt fra IT Management, DevOps, Security og er verdensledende inden for Test Management Software. 

Miracle 42s partnerskab med Micro Focus

Miracle42 har forhandlet Micro Focus licenser siden 2011 og er i dag Microfocus Guldpartner. Det er ikke en titel, man kommer sovende til, men skyldes hårdt arbejde for at certificere såvel salg-, presales- som teknisk personale. Certificeringerne, kombineret med vores track record, gør, at vi er særdeles kompetente til at rådgive vore kunder om både licensindkøb, implementering og brug af disse. Hertil kommer at Miracle42 er helt i særklasse, når det kommer til vedligehold og opgraderinger af Micro Focus licenser, da vi gennem de sidste 10 år har stået for opgraderingen af de fleste Micro Focus testinstallationer i Danmark.

Licenser

Micro Focus testlicenser er udbredte og befinder sig alle sammen i Gartners ’Upper Right Quardrant’. Miracle42 sælger bl.a.:

Licenssalg

Der er mange måder man kan købe Microfocus licenserhos Miracle42. Her gennemgås en række variationer:

 • Perpetual licenser
  Licensen giver dig brugsretten til denne for tid og evighed
 • Term baserede licenser
  Term licenser er 3,6 eller 12 måneder og er et midlertidigt supplement til dine perpetual licenser
 • SaaS licenser
  Alt er hosted hos Microfocus , som sørger for patchning og vedligehold at dine licenser
 • MSP licenser
 • Din løsning er hosted hos Miracle42. Du kan effektivt ramp up/ramp down med antallet af licenser, så antal licenser hele tiden svarer til dit forbrug.
 • SKI 02.06
  Er du offentlig kunde og vil handle gennem SKI, så er vi på SKI 02.06 som vi har gode erfaringer med.
 • Hosting og QC/ALM Admin
  Vi hoster dit testmiljø og vedligeholder dette gennem vores service – QC/ALM Admin

Hvorfor handle med os ?

Som en uvildig rådgiver, ser vi det naturligt løbende at investere i partnerskabet med Micro Focus. Vores konsulenter bliver løbende trænet og holdt opdateret på teknologien, så vi kan give dig den bedst mulige rådgivning. Derudover garanterer vi altid de absolut bedste priser, og kan rådgive dig om den prismodel, der passer bedst til dig.

Fordelene ved at handle med os er mange, vi har listet nogle af dem op nedenfor:

 • Adgang til højt certificerede Micro Focus konsulenter
 • Rådgivning om hvilken løsning, der giver mest værdi for dig
 • Stærke konkurrencemæssige priser på konsulenter og licenser
 • På SKI 02.06
 • Proven Trackrecord
 • Fleksible løsninger

Vi har fokus på at lytte til dine behov, forstå teknikken bag og hvilken løsning, der opfylder jeres ønsker. Økonomien er som regel et vigtigt parameter og derfor bestræber vi os på at skabe en god balance mellem funktionalitet og pris.

Kontakt os

Ønsker du et vide mere, eller vil du have et godt tilbud på forlængelse af jeres nuværende Subscriptions, så tøv ikke med at kontakte os.

Du er også meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 7042 4220 eller pr. e-mail: salg@miracle42.dk, så finder vi sammen den løsning, som passer til dig og din virksomhed.

Kontakt os og hør mere om Micro Focus

Tilbage til Partnerskaber

keyboard_arrow_up