EnterpriseDB Partner

Miracle 42 er EnterpriseDB Partner. EnterpriseDB er en af de største bidragsydere til PostgreSQL udviklingen. EnterpriseDB udvikler både på Open Source versionen af PostgreSQL, og de har over deres egen version, som har et stort antal extra features specielt rettet mod Oracle kombatibilitet.

EnterpriseDB udbyder også en stor palette af support services samt en masse uddannelse og konsulentbistand omkring PostgreSQL.

Miracle 42s partnerskab med EnterpriseDB

Miracle 42 har kvalificeret sig til at være partner med EnterpriseDB og er i øvrigt den eneste af sin slags i Danmark og Sverige.

Hvilken forskel kan vi gøre for dig og din virksomhed med EnterpriseDB?

Miracle 42 kan sikre, at du og din virksomhed har en stor og professionel organisation til at supporte jeres Open Source PostgreSQL miljø. Miracle 42 har erfaringen med PostgreSQL og vil være din garant for en vellykket implementering eller opgradering.

PostgreSQL ydelser

I Miracle 42 har vi implementeret mange PotsgreSQL databaser,og vi er klar til at hjælpe dig med opgraderinger, migreringer fra andre databaser, performance tuninger, flytning til cloud eller opsætning af helt nye miljøer. Dette vil vi i mange situationer gøre i samarbejde med vores partner EnterpiseDB.

Læs evt mere om EnterpriseDB på deres hjemmeside: www.enterprisedb.com

Kontakt os

Vi er specialister i drift og monitorering. Klik her og læs meget mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at holde dine database kørende med vores 24/7 overvågning.

Du er også meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 7042 4220 eller pr. e-mail: salg@miracle42.dk.

Kontakt os og hør mere om EnterpriseDB

Tilbage til Partnerskaber

keyboard_arrow_up