Dbvisit Partner

DBvisit er en seriøs spiller på Oracle markedet, hvor DBvisit har skabt sig en nieche indenfor sikkerhed på Oracle standard edition 2 platformen. DBvisit har med sin kerneydelse udviklet en standby løsning, som gør, at man efter et nedbrud på den primære server kan skifte over på den sekundære server og være oppe at køre efter få minutter. Mere end 2.000 kunder i Europa har taget denne løsning til sig og har hermed sikret deres forretning en betydelig forbedret drift og oppetid.

Miracle 42s partnerskab med DBvisit

DBvisit har 130 partnere globalt set. Miracle42 har et partnerskab, der dækker de Nordiske lande, hvor vi har ’Right to Resell’, samt yde konsulentydelser i forbindelse med implementering, konfigurering og løbende drift.

Hvilken forskel kan vi gøre for dig og din virksomhed med DBvisit?

Det hele handler om forretningens krav til oppetid! Med Oracle Standard edition 2 er problemet, at der ikke er indbygget en DataGuard funktion ligesom i Oracle Enterprise Edition. Konsekvensen af dette er, at det kan tage en til to dage at få rekonstrueret databasemiljøet og få det op og køre. Spørgsmålet er, om forretningen kan leve med det?

Her kan Miracle42 sammen med DBvisit gøre en forskel.

Vi opsætter DBvisits Standby løsning, som replikerer Archive log filerne fra det primære miljø til det sekundære miljø. Herved har vi en kørende sekundær platform, som hele tiden er opdateret, og som er køreklar i løbet af få minutter. Forretningen vil således kun mærke en ganske kort nedetid, og vil herefter køre ganske normal drift.

DBvisit Produkter

DBvisit Standby er en gennemprøvet løsning til Disaster Recovery for Oracle SE ll databaser. Læs meget mere om løsningen på DBvisits hjemmeside: https://dbvisit.com/our-solutions/dbvisit-standby

 

Kontakt os

Vi er specialister i drift og monitorering. Klik her og læs meget mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at holde dine database kørende med vores 24/7 overvågning.

Du er også meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 7042 4220 eller pr. e-mail: salg@miracle42.dk.

Kontakt os og hør mere om DBvisit

Tilbage til Partnerskaber

keyboard_arrow_up