Commvault Partner

Miracle 42 kan som certificeret Commvault partner hjælpe dig og din virksomhed med Commvault licenser og tilhørende support & maintenance. Vi rådgiver dig i processen med at vælge den bedste løsning og den licenseringsform, der passer til dit behov.

Miracle 42’s partnerskab med Commvault

Komplekse IT-systemer samt placering og opbevaring af forretnings kritiske data og systemer i både cloud- og onpremise-miljøer, stiller store krav til virksomheders valg af løsning til databeskyttelse og datahåndtering.

Miracle 42 har i en lang årrække haft et strategisk partnerskab med markedets førende spiller indenfor datamanagement. Commvaults position som absolut førende i markedet understreges bla. af, at Gartner 9 år i træk har udnævnt Commvault, som den førende teknologi i Gartners Magic Quadrant for Enterprise Backup/Recovery Software.

Hvilken forskel kan vi gøre for dig og din virksomhed med Commvault?

Hos Miracle 42 tager vi så at sige vores egen medicin. Vi anvender nemlig Commvaults produkter i vores eget hostingcenter, og har således indgående kendskab og stærke kompetencer på Commvaults produkter.

Uanset om du ønsker et on-premise setup eller en ”as a service” løsning, er vi klar til at hjælpe dig. Vi hjælper dig med den nødvendige assistance til licenser, installation og konfiguration samt opbygning og test af backup strategierne. Vores certificerede konsulenter hjælper dig hele vejen fra implementering af løsningen til sikring af den daglige drift.  

Commvaults Produkter

Du kan læse meget mere om Commvaults produkter og services på www.commvault.com

Kontakt os

Tag kontakt til os på tlf.: 7042 4220 eller pr. e-mail: salg@miracle42.dk, så finder vi sammen den løsning, som passer til dig og din virksomhed.

Kontakt os og hør mere om Commvault

Tilbage til Partnerskaber

keyboard_arrow_up