Partnerskaber

Din værdifulde forretning fortjener den bedste teknologi og platform

Miracle 42 har indgået partnerskaber med nogle af IT branchens største leverandører. Sammen kan vi skabe den bedste løsning for dig og din virksomhed, hvad end du søger licenser, rådgivning, drift og hosting. 

Vores IT-løsninger baserer sig på teknologi fra nogle af de bedste leverandører på IT-markedet. Vi har derfor indgået partnerskaber med: Oracle, Micro Focus, Red Hat, Zabbix, Commvault, Dbvisit, EnterpriseDB og Microsoft. Leverandørerne er særligt udvalgt efter mange års brug af de respektive teknologier, og vi har derfor ekspertviden inden for hver og en, hvilket i sidste ende kommer dig til gode. Med disse partnerskaber sørger vi for de ideelle IT-løsninger, som skaber både forretningsværdi og effektiviserer arbejdsprocesserne for dine ansatte.

Klik på nedenstående logoer for at læse mere om, hvordan vi med disse partnerskaber kan gøre en forskel for dig og din virksomhed.

Dine fordele

Vi tilbyder licensreviews og sikrer, at du er compliant.

Standard eller Enterprise? Vi optimerer dine licensinvesteringer. 

Deltag gratis på vores populære licensseminarer.

Overhold altid licens- og subscriptionskravene

Hvad end du har brug for Oracle-licenser, Red Hat subscriptions, Amazon, Microsoft Azure eller Commvault, kan vi hjælpe dig. Vi er specialiseret inden for flere platforme og kan omsætte komplekse forhold til et konkret behov for abonnementer.

Vi hjælper med at skabe det bedste fundament og rådgiver om, hvilke løsninger, der er mest værdifulde for dig og din forretning. Og vi sikrer dig, at din virksomhed altid handler i overensstemmelse med licens- og subscriptionskravene – så I undgår unødvendige omkostninger.

 

 

Kontakt Miracle 42

Er der noget, vi kan hjælpe med?


Vi er altid interesseret i at løse IT-udfordringer eller forløse potentialer. Så lad os snakke om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig {gdpr1}

keyboard_arrow_up