itm8-Gruppen

Miracle 42 er en uafhængig IT-virksomhed, men samtidigt også en del af itm8. Det giver os – og ikke mindst dig – en lang række fordele og muligheder. Itm8 består af 12 specialiserede IT-virksomheder, der samarbejder på tværs for at kunne tilbyde de absolut bedste løsninger til dig som kunde. 

Today - Tomorrow - Together

Besøg itm8

Mød resten af itm8-Gruppen

itm8-gruppen er førende danske leverandører af IT-services til både den offentlige og private sektor. itm8 beskæftiger +1700 specialister, som alle har en passion for IT og for sammen at gøre en forskel for vores kunder. Det er ikke tilfældigt, at vi lægger særlig vægt på vores slogan 'Today - Tomorrow - Together'. Vi tror på, at samarbejde er nøglen til at bane vejen for innovative og bedre måder at skabe værdi på - både for vores medarbejdere, kunder og samfundet. Det skal vi gøre sammen i dag, men også i fremtiden.

I itm8 tilbyder vi et komplet økosystem af IT-services og vores fire forretningsområder dækker Cloud Services, Digital Solutions, Application & Managed Services og Cyber Security. Som en del af noget større er hjælpen altid nær. Er du kunde i et af itm8-selskaberne har du derfor adgang til en komplet pallette af IT-services. Det giver merværdi, m8!

Du kan læse meget mere om itm8-familien og de enkelte brands her: 

AddPro er en svensk og dansk samarbejdspartner på området for forretningstransformation og managed IT-services inden for forretningskritiske ydelser og løsninger. AddPros ydelser spænder bredt på tværs af hele it-værdikæden, herunder managed infrastrukturservices, ledelsesrådgivning, cloud-integration, applikationsudvikling og digitale arbejdspladsløsninger. AddPro løser komplekse forretningsudfordringer og skaber konkurrencedygtighed for deres kunder.

Besøg AddPro Danmark

Besøg AddPro Sverige

AddPro logo

Cenvation har specialiseret sig i at levere innovative IT-løsninger, som er baseret på Microsoft Dynamics CE (CRM) og Business Central. Disse løsninger understøtter effektivisering, automatisering og optimering af digitale forretningsprocessor, og giver dermed forretningen mulighed for at fokusere på at øge loyaliteten for medlemmer og kunder. Cenvation blev stiftet i 2013 med en ambition om at skabe en virksomhed, hvor høj faglighed, struktur og et tæt samarbejde med kunden var i fokus. 

Besøg Cenvation

Copenhagen Software logo

Cloud Teams blev grundlagt i 2017 af tidligere Microsoft-konsulenter og på rekordtid var de certificeret som Microsoft Gold Partnere. De er eksperter i at implementere Cloud-løsninger og hjælper virksomheder i alle faser af Cloud-processen - fra de indledende tanker om analyse og udvikling af Cloud-strategi til migrering og optimering. Kort sagt hjælper Cloud Teams deres kunder med at finde den rigtige vej mod skyen! Cloud Teams holder til i centrum af København og står klar til at hjælpe dig med din Cloud-løsning. 

Besøg Cloud Teams

Cloud Teams logo

Copenhagen Softwares arbejder målrettet med en mission om at bringe IT og forretning tættere sammen via digital transformation. Deres kerneydelser er centreret omking udvikling, API'er, Azure og integrationer. Hver dag sikrer de igennem solide udviklingsprincipper driftssikre applikationer til deres kunder. Størstedelen af Copenhagen Softwares konsulenter har mere end 10 års erfaring med digital transformation, og sammen leverer de ydelser til både danske og internationale virksomheder.

Besøg Copenhagen Software

Copenhagen Software logo

Emineos primære fokus er på den mest kritiske del af de fleste løsninger - databasen. De er Sveriges førende leverandører inden for Oracle-databaser med dybe kompetencer inden for databaseadministration, fysisk og logisk databasedesign, installation og drift, projektledelse, kvalitetssikring, backup og recovery samt overvågning og support. Emineo er certificeret Oracle-partner og leverer databasedrift og licensstyring på serviceaftale samt højtspecialiserede konsulentydelser. 

Besøg Emineo

Emineo logo

Improsec er førende specialister inden for pragmatisk IT-sikkerhed og arbejder målrettet mod at gøre verden til et bedre og mere sikkert sted. Det gør de ved at forbedre og modne kundernes IT-sikkerhed, så de er beskyttet bedst muligt mod kommende hacker- og malwareangreb. Improsecs team af uvildige sikkerhedsspecialister tilbyder rådgivning om prioritering og implementering af både organisatoriske og tekniske løsninger. Deres firmanavn fortæller i sig selv, det de gør bedst - IMPROve SECurity. 

Besøg Improsec

Improsec logo

IT Relation kobler IT og forretning sammen igennem IT-drift, cloud services, digitalisering og udvikling af IT-løsninger. Med 750 specialister står IT Relation klar til at understøtte kundernes forretningsmål med IT. De optimerer essentielle IT-platforme, som er nøglen til enhver sund og vækstklar virksomhed. Alt sammen efter deres brand promise "Closer to Costumers" og den gode relationen, som fundament for samarbejdet. IT Relation tror på, at stærke løsninger står på skuldrene af stærkere relationer. 

Besøg IT Relation

IT Relation logo

Me'ning hjælper virksomheder med at give digitalisering mening, men de digitale løsninger skal også give mening for de mennesker, som arbejder med løsningerne. De tilbyder Microsoft løsninger samt de digitale produkter SEPO, TK2 og OnlineLegat. Me'ning tror på, at magien i IT-projekter opstår i mødet mellem teknologi og mennesker. De sætter fokus på, at skabe forretningsmæssig effekt med digitale løsninger, hvilket kræver evnen til at forstå både brugeradfærden og kulturen i virksomheden. 

Besøg Me'ning

Me'ning logo

Mentor IT er gode til outsourcing, hosting og drift og er en stærk spiller på Cloud Services Business markedet. De har fokus på IT-sikkerhed, at flytte deres kunder, sikre dem en god IT-oplevelse og være med dem hele vejen. De ved, at outsourcing af IT er en tillidssag. Noget af det, de vægter højest er derfor høj bruger- og kundetilfredshed samt trivsel blandt medarbejderne. Mentor IT vil gøre en forskel for hver en kunde. Det gør de hver dag med deres høje kompetenceniveau kombineret med passion og positiv energi. 

Besøg Mentor IT

Mentor IT logo

Hvad end du har brug for IT-drift, cloudløsninger eller application management, så garanterer Progressive dig et samarbejde, som baserer sig på sparring, nærvær og service. Progressiv er gode, når du har brug for IT outsourcing, rådgivning om IT-strategien eller de nyeste teknologier på markedet. Deres løfte til dig er IT-outsourcing, som du kan bygge forretning på. Missionen er at levere innovative og sikre IT-services, som er med til at forbedre kundernes konkurrenceevne og realisere deres potentiale ved digital transformation.

Besøg Progressive

Progressive logo

Sotea lover deres kunder overskuelig IT. Med deres Alt-i-én løsning leverer de IT på et fast månedlig abonnement. Soteas kerneforretning er IT outsourcing, hosting, support og sikkerhed og så samler de på tilfredse kunder. De vægter den personlige relation og den gode support højt. For Sotea er fundamentet for IT-løsninger andet end blot servicerkapacitet og softwarelicenser. Nærvær og personlig kontakt til kunderne er essentiel for Sotea. De har en passion for IT og ser IT, som et middel til at nå dine forretningsmål - 'uden bøvl'.

Besøg Sotea

Sotea logo

Kontakt Miracle 42

Vil du vide mere om fordelene ved at samarbejde med itm8-gruppen?

Vi er altid interesseret i at løse IT-udfordringer eller forløse potentialer. Det kan vi gøre i Miracle 42 og sammen med vores søsterselskaber i itm8. Så lad os snakke om, hvad vi sammen kan gøre for dig og din virksomhed.

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig {gdpr1}

keyboard_arrow_up