Vi er Miracle 42. Mennesker og løsninger med IT


Vi er først og fremmest mennesker. Mennesker med forskellige kompetencer og måder at gøre tingene på. Men én ting er vi fælles om: ambitionen om at gøre en forretningsmæssig forskel med IT for hver eneste kunde.

For os starter det ikke med IT. Det starter med kemi. Og med tillid og troværdighed. Det er forudsætningen for et samarbejde, der er værd at bygge på. Derfor sætter vi altid den direkte og ærlige dialog over alt andet.

Vi gør ikke tingene sværere, end de er

Det skal være nemt at være kunde hos os. Du skal have svar på dine spørgsmål – med det samme og af den person, der har kompetencerne. Ingen formelle hierarkier. Og ingen tunge sagsgange. Du ringer bare.

Sund fornuft er vores afsæt. Vi tænker os godt om uden at overteoretisere. Teorien må aldrig blive en hindring for, at tingene sker i praksis. Vi gør det simpelt at samarbejde med os. Og enkelt at få den driftsløsning, der gør en forskel for din forretning.

Mennesker, der vil dig

Vores mantra er: Mennesker handler med mennesker. Derfor er det alfa og omega, at du kommer i dialog med en medarbejder, du har tillid til. Vi er +50 medarbejdere, og du kan komme i direkte kontakt med dem alle.

Find medarbejder

Vi er gode, når du har brug for IT-driftsydelser

Selvom vi har begge ben på jorden, skammer vi os ikke over at sige: Vi er dygtige, når det handler om at drive databaser, servere, platforme og applikationer. Vi er specialister på flere platforme og mestrer forskellige teknologier som Oracle, Microsoft og Commvault.

Vi udspringer af et Oracle-hus og har +15 års erfaring. Det siger måske ikke noget om, hvad vi kan. Men når selv vores konkurrenter køber Oracle- og SQL-support hos os, så behøver vi ikke sige mere.

Er der noget, vi kan hjælpe med?


Vi er altid interesseret i at løse IT-udfordringer eller forløse potentialer. Så lad os snakke om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig {gdpr1}

keyboard_arrow_up