IT EKSPERTER MEN OGSÅ BLOT MENNESKER, DER BRÆNDER FOR IT

Vi er IT nørder og vi er stolte af det

Hos os er NØRD ikke et skældsord. Det betyder nemlig, at vi er eksperter inden for IT, og at vi går længder for at hjælpe dig i mål med selv det mest udfordrende IT projekt. Hvad end du søger hjælp til hosting, drift, udvikling, test eller sparring, så står vores konsulenter klar med den hjælpende hånd.

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig

Vi er Miracle 42.
Mennesker og løsninger med IT

Miracle 42 er et dansk IT konsulenthus, der leverer specialister indenfor drift, udvikling, test og rådgivning til din virksomhed. Vi er dog først og fremmest mennesker. Mennesker med forskellige kompetencer og måder at gøre tingene på. Men én ting er vi fælles om: ambitionen om at gøre en forretningsmæssig forskel med IT for hver eneste kunde.

For os starter det ikke med IT. Det starter med kemi. Og med tillid og troværdighed. Det er forudsætningen for et samarbejde, der er værd at bygge på. Derfor sætter vi altid den direkte og ærlige dialog over alt andet.

Managed Services

I vores servicehjul til højre kan du få en hurtigt overblik over, hvilke løsninger og services vi kan tilbyde. Vores Managed Services afdeling kan hjælpe med alt fra drift, hosting og cloud løsninger til overvågning af dine databaser, så du kan have ro i maven.

Læs mere om Managed Services

 

Consulting Services

Vi tør godt sige, at vores Consulting Services indebærer nogle af Danmarks dygtigste IT konsulenter. Du kan få adgang til de IT kompetencer, som du har brug for i dit projekt, hvad end det er Projektledere, Udviklere, Test Managere eller QA & Valideringskonsulenter. 

Læs mere om Consulting Services

Se alle vores IT-services her

Vi gør ikke tingene sværere,
end de er

Det skal være nemt at være kunde hos os. Du skal have svar på dine spørgsmål – med det samme og af den person, der har kompetencerne. Ingen formelle hierarkier. Og ingen tunge sagsgange.
Du ringer bare.

Sund fornuft er vores afsæt. Vi tænker os godt om uden at overteoretisere. Teorien må aldrig blive en hindring for, at tingene sker i praksis. Vi gør det simpelt at samarbejde med os. Og enkelt at få den driftsløsning, der gør en forskel for din forretning.

IT-driftsydelser i særklasse

Selvom vi har begge ben på jorden, skammer vi os ikke over at sige: Vi er dygtige, når det handler om at drive databaser, servere, platforme og applikationer. Vi er specialister på flere platforme og mestrer forskellige teknologier som Oracle, Microsoft og Commvault.

Vi udspringer af et Oracle-hus og har +15 års erfaring. Det siger måske ikke noget om, hvad vi kan. Men når selv vores konkurrenter køber Oracle- og SQL-support hos os, så behøver vi ikke sige mere.

Mennesker, der vil dig

Vores mantra er: Mennesker handler med mennesker. Derfor er det alfa og omega, at du kommer i dialog med en medarbejder, du har tillid til. Vi er +100 medarbejdere, og du kan komme i direkte kontakt med dem alle.

Find medarbejder

Hvorfor hedder vi Miracle 42?

Har du undret dig over, hvad vores firmanavn Miracle 42 betyder? Vi er oprindeligt solgt fra Miracle A/S - heraf første del af navnet "Miracle".

Tallet 42 er inspireret af Douglas Adams roman 'The Hitchhiker's Guide to the Galaxy'. Bogens omdrejningspunkt er en enorm super computer, som bruger 7,5 millioner år på at svare på ultimative spørgsmål:
Hvad er svaret på alting? Og svaret er af uforklarelige årsager
- tallet 42

Det er jo lige en historie for os IT nørder. Så det var nemt, vi måtte hedde Miracle 42 og vores slogan 'The Answer to IT All'.

Hvis du har spørgsmål til IT - så har vi svarene! 

Spørg løs

Miracle 42 historisk set

Der er sket meget siden Miracle 42 så dagens lys som selvstændig virksomhed. Vi er bl.a. blevet en del af ITM8 og er siden slået sammen med en række fantastiske firmaer. Se bare her:

Miracle 42 er en del af ITM8

ITM8 er på få år vokset fra en stærk regional aktør til den førende danske leverandør af IT-outsourcing services til den private og offentlige sektor. Således er koncernen i dag solidt repræsenteret på 14 lokationer i Danmark og Sverige. Koncernen beskæftiger aktuelt 1100+ medarbejdere med aktiviteter i virksomhederne IT Relation, Mentor IT, Sotea, Improsec, Miracle42, Emineo, Copenhagen Software og Progressive. Koncernen har en førende markedsposition i Danmark med de fire forretningsområder Cloud Services, Business Solutions, Professional Services og Cyber Security Services.

www.itm8.com

Scott/Tiger

Scott/Tiger blev stiftet i 2003 og med godt 40 ansatte, et dansk IT konsulenthus, som er førende indenfor Oracle Managed Services, Test, Test Management, QA samt et forretningsben, som fokuserer på flexible workforce. 

Sammenlægningen med Scott/Tiger betyder, at vores samlede tilbud til kunderne bliver endnu bredere og dybere. Vi har nu Danmarks absolut stærkeste team af konsulenter på ovennævnte områder. Vi er specialister i værktøjer til udvikling, Test, QA samt monitorering og drift af komplekse databaser, specielt i Microsoft, Oracle og Red Hat miljøer.

Læs pressemeddelsen her

Emineo

Emineo blev etableret i 2005 og er Sveriges førende leverandører inden for Oracle-databaser med dybe kompetencer inden for databaseadministration, fysisk og logisk databasedesign, installation og drift, projektledelse, kvalitetssikring, backup og gendannelse mv. Emineo er certificeret Oracle-partner og leverer databasedrift og licensstyring på serviceaftale samt højtspecialiserede konsulentydelser. 

Sammen står Emineo og Miracle42 stærkt i Norden, og vi får mulighed for at udnytte stordriftsfordele og dække et langt bredere marked end hver for sig

Læs pressemeddelelsen her 

Copenhagen Software

Copenhagen Software sammenlægges med Miracle 42. Deres hovedområder er Microsoft udvikling og rådgivning – herunder en solid erfaring med Azure. Med sammenlægningen opstår unikke muligheder, når vi kigger på kombinationen af Miracle 42’s ekspertise inden for applikationsudvikling- og support og Copenhagen Softwares styrker inden for Microsoft udvikling og rådgivning. Med den samlede ekspertviden og erfaring som begge parter bidrager med, så står vi nu endnu stærkere i forhold til udvikling og support af applikationer. Alt sammen noget, som kommer vores kunder til gode. 

Læs pressemeddelelsen her 

Miracle 42 og Partnere

Miracle 42 har indgået partnerskaber med nogle af IT branchens største leverandører. Sammen kan vi skabe den bedste løsning for dig og din virksomhed, hvad end du søger licenser, rådgivning, drift og hosting. Klik på nedenstående logoer og læs mere om de forskellige løsninger.


CVR nr.: 40111751
Selskabsform: Aktieselskab
Bank: Danske Bank
Fakturaer: finance@miracle42.dk

Statsautoriseret revisor
PwC København
Strandvejen 44
2900 Hellerup

Årsrapport 2019
Her kan du se vores seneste årsrapport:
Årsrapport 2019

Kontorer
Ballerup
Aarhus
Stockholm

Er der noget, vi kan hjælpe med?


Vi er altid interesseret i at løse IT-udfordringer eller forløse potentialer. Så lad os snakke om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig {gdpr1}

keyboard_arrow_up