Vi søger altid dygtige kollegaer

Karriere hos Miracle42

Har du ambitioner inden for IT - og har du lyst til at folde dem ud sammen med os?

Ledige stillinger

Som medarbejder i Miracle 42 er du vores vigtigste aktiv. Du er vores ansigt udadtil, og det er dine løsninger og bidrag til kunden, der er nøglen til vores succes.

Vi har nogle af de dygtigste medarbejdere inden for områderne: Applikationsudvikling, Drift- og databaseadministration samt Test/QA. Fælles for alle vores medarbejdere er, at de har lyst til at udvikle sig samt lære nye teknologier og værktøjer at kende.

Vil du være med, så se vores ledige stillinger nedenfor og send os en ansøgning.

© e-Recruitment by HR-ON

Mennesker, der brænder for at gøre en forskel

Vi er først og fremmest mennesker. Mennesker med forskellige kompetencer og måder at gøre tingene på. Men én ting er vi fælles om: ambitionen om at gøre en forretningsmæssig forskel med IT for hver eneste kunde.

Det siger vores medarbejdere

Det betyder meget for os, at vores ansatte trives og er glade for at arbejde hos Miracle 42. Men du skal ikke blot tage vores ord for, at Miracle 42 er en god arbejdsplads. Her kan du læse, hvad nogle af medarbejderne selv siger. Måske kan du endda se dig selv, som en del af teamet? Du skal være så velkommen til at høre om dine karrieremuligheder hos os, så tøv ikke med at kontakte os.

Gode karrieremuligheder

Det er spændende at arbejde i en virksomhed, hvor der er stor mulighed for personlig og faglig udvikling, hvad end det er som IT specialist eller som leder.

René Johansen
- Senior udvikler og afdelingsleder

Gode karrieremuligheder i Miracle 42

Mentorer, der har din ryg

Som elev får jeg løbende flere opgaver og stigende ansvar, og jeg har hele tiden kompetente mentorer bag mig, som har en stor faglig passion. 

Sune Lindved Witt
Datateknikerelev

Elevplads - datateknikerelev hos Miracle 42

Vi giver værdi til kunden

Det giver mig et kick, når jeg får matchet kundens behov med vores løsninger og dermed giver kunden vækst og øger deres merværdi eller produktivitet.

Ole Kramer
- Salgsdirektør Service & Support

Miracle 42 giver værdi til kunderne

Teamspirit

For mig er det vigtigt, at jeg er i et firma, hvor alle hjælper hinanden og er gode til at give viden fra sig. Det er alt i alt et spændende og udfordrende job. 

Tanja Flyvholm Jensen
- Senior Test Manager

Teamspirit i Miracle 42

Er du vores nye kollega?

Det er ingen hemmelighed, at din læringskurve hos Miracle 42 ofte er stejl, men vi er med dig hele vejen og gør vores bedste for, at du bliver en succes – din succes er lig med vores succes. Derfor har vi stor fokus på udvikling og kompetencer herunder løbende uddannelse/efteruddannelse, så du altid er på forkant med de seneste teknologier og værktøjer.

Arbejdsmiljøet hos os, er præget af en entreprenørånd. Vi har en meget flad organisation, som sikrer, at gode ideer og tiltag bliver hørt og ofte besluttet.

I Miracle 42 har vi forskellige kunder og deraf også forskellige opgaver. Som oftest vil du sidde ude hos vores kunder muligvis kombineret med en eller to dage om ugen på Miracle 42 kontoret.

Det kollegiale fællesskab er vigtigt. Derfor afholder vi løbende både faglige og sociale arrangementer, der sikrer, at du lærer dine kolleger godt at kende. For os er det en nødvendig og positiv investering at medvirke til, du får et godt netværk blandt dine kolleger.

Lyder det som om, vi er den rigtige arbejdsgiver for dig, så send os en ansøgning via boksene under afsnittet "ledige stillinger". 

Freelancekonsulent?
Bliv oprettet i vores konsulentdatabase

Vi søger løbende nye freelancekonsulenter til vores konsulentdatabase. Som en del af Miracle 42’s Flexible Workforce har du mulighed for at få tilbudt opgaver hos nogle af Danmarks største virksomheder.

Vi har kontakt til en lang række virksomheder, som løbende søger dygtige IT-konsulenter til deres forestående eller igangværende IT projekter af varierende størrelse. Skal du have muligheden for at få disse opgaver tilbudt?

 

Bliv freelancekonsulent

keyboard_arrow_up