BEMÆRK SEMINARET ER AFHOLDT

GRATIS SEMINAR - 18. MAJ I AARHUS

IT-sikkerhed

Fokus på it-sikkerhed har aldrig været større. Vi ser næsten dagligt nyheder, opslag og artikler om hackerangreb, ransomware, kritiske data afsløret på steder, hvor de ikke burde eksistere osv. Myndigheder, virksomheder og organisationer bliver konstant afsløret og nogle gange uden at vide det.

Vi vil gerne dele vores viden, så du kan forberede dig bedst muligt på et fremtidigt hackerangreb. Du og dine kollegaer er derfor inviteret til at deltage i et gratis seminar med overskriften ”IT-sikkerhed”. Her vil vi diskutere og præsentere vores syn på it-sikkerhed. Vi kigger på hackerangreb fra den virkelige verden, hvordan du kan forberede dig på et fremtidigt hackerangreb, og hvordan du skal reagere, når angrebet finder sted. Herudover sætter vi fokus på, hvordan du beskytter dine mest værdifulde aktiver - dine data og hjertet af dine systemer - databasen. 

Tilmeld dig her

Deltag i Miracle 42’s seminar, der fokuserer på database- og cyber sikkerhed


På seminaret vil vi belyse og besvare disse spørgsmål:

  • Hvilke mulige veje er der ind i et system for nutidens hacker?
  • Hvordan ser en typisk case ud fra den virkelige verden? (Eksempler på hackerangreb, ransomware osv.)
  • Hvordan kan du beskytte de mest værdifulde aktiver – dine data? (Hærdning af backup og databaser)

På seminaret vil vi diskutere og sætte fokus på eksempler fra den virkelige verden, give dig nødvendige tips til hvordan du kan forbedre sikkerheden og lære dig hvordan du kan (eller måske burde) gøre, når det kommer til bakcup og hærdning af dine systemer og databaser.


Velkommen!

Ja tak, jeg vil gerne deltage

Dato

18. maj 2022

Tidspunkt

09.30 - 14.00

Adresse

itm8
Skanderborgvej 190
8260 Viby J

Agenda

09:30 - 09:40:

Velkomst og introduktion

09:40 - 10:20:

Cyber sikkerhed – Hackerens vej ind i din forretning

10:20 - 10:45:

Hærdning af it-miljøet – rettidig omhu

10:45 - 11.00:

Pause

11:00 - 12:00:

Databasen – sådan sikrer du dine data

12:00 - 12:45:

Frokost

12:45 - 13:30:

Backup - Ransomeware protection

13.30 - 14:00:

Spørgerunde

 

Seminaret er målrettet dig, som arbejder som IT Manager, IT Security Manager, IT Arkitekt osv. men alle er velkomne. Del gerne dette arrangement med kollegaer, som kunne være interesseret i at deltage. Seminaret bliver afholdt på Dansk.

En del af itm8

Miracle 42 og Improsec er specialiseret virksomheder og er en del it-gruppen Itm8 (udtales ”it mate”). Dette giver os - og ikke mindst dig, kære kunde - en lang række fordele. 

Itm8 består af 10 specialiseret og unikke it virksomheder, som arbejder sammen om at tilbyde bedre løsninger til dig som kunde. Hvis der er services eller kompetencer, som vi ikke kan tilbyde, så er hjælpen altid nær. 

Med andre ord, så får du adgang til endnu bedre løsninger og processer, fordi vi er en del af noget større. 

www.itm8.com

keyboard_arrow_up