Mød os på Cloud Festival 2023

05.09.2023

Med Clouds eksplosive udvikling er der behov for at følge med og vidensdele og derfor afholder ComputerWorld Cloud Festival 2023 i TAP 1 i København d. 20. og 21. september. Her kan du møde Miracle 42 på stand 12 og 31, hvor vi sætter fokus på hhv. Oracle Cloud og IBM Cloud, og hvad de hver især kan bidrage med for danske virksomheders rejse mod skyen.

Ses vi på ComputerWorld Cloud Festival?

Cloud Computing har haft en banebrydende indvirkning for virksomheder ved at accelerere den digitale transformation. Som følge af denne udvikling har Cloud også givet adgang til avancerede teknologier som AI og Machine Learning, hvilket har været afgørende for at skabe konkurrencefordele og forbedre kundeoplevelsen.

Vi bringer skyen ned i jordhøjde
Gennem brugen af Cloud-teknologi har vi i Miracle 42 hjulpet vores kunder med at implementere skalerbare og omkostningseffektive IT-løsninger, der har frigjort ressourcer og muliggjort hurtigere innovation. Ved at flytte data og applikationer til skyen har de oplevet større fleksibilitet, øget samarbejde på tværs af organisationen og fået muligheden for at nå global skala uden de traditionelle begrænsninger. 
Mød os på stand 12 og 31 - og se, hvordan vi også kan hjælpe dig og din virksomhed i skyen. 

Bliv stærk på digitalisering, forretning, sikkerhed og AI
Cloud Festival er to dage fyldt med muligheder for at netværke med mere end 1.000 IT-professionelle. Fra tidlig morgen til sen aften vil der være fokus på afgørende emner såsom infrastruktur, compliance, AI, bæredygtighed, sikkerhed og skræddersyede løsninger, der gælder både for private og offentlige organisationer.

På de forskellige scener vil førende forskere, nøglepersoner, leverandører og andre eksperter guide dig igennem, hvordan du bedst kan sikre, drive og udvikle de mest effektive cloud-baserede løsninger til virksomheder og systemer.

I løbet af disse to dage vil du også have chancen for at udforske de spændende udstillingsstande på festivalen. Her vil du finde konkrete løsningsforslag, der er skræddersyet til at imødekomme din forretnings specifikke behov, hvilket kan være afgørende for at tage din virksomhed til det næste niveau.

På ComputerWorlds hjemmeside kan du tilmelde dig Cloud Festival og bliv stærk på digitalisering, forretning, sikkerhed og AI.

Tilmeld dig her: https://cloud-festival.dk/

Tilbage

keyboard_arrow_up