Miracle 42 er nu certificeret som Premium Partner of Zabbix

08.08.2023

I mange år har Miracle 42 været trofaste Zabbix partnere, men nu er vi stolte af, at kunne fortælle, at vi - som de eneste i Danmark - har kvalificeret os til at blive Zabbix Premium Partner. Dette er det højeste niveau af partnerskab og er et vidnesbyrd på vores kompetencer og erfaringer inden for Zabbix.

Som Zabbix Premium Partner er vi i stand til at tilbyde vores kunder en endnu højere grad af ekspertise og support. Denne certificering styrker vores evne til at levere skræddersyede løsninger, implementering og support til virksomheder, der ønsker at overvåge deres infrastruktur og applikationer med Zabbix.

For vores kunder betyder dette en række fordele:

  • Dybdegående ekspertise: Vores team af certificerede Zabbix-specialister har en omfattende forståelse af platformen og kan rådgive om bedste praksis, tilpasse løsninger og optimere overvågningsprocesser.
     
  • Prioriteret support: Som Premium Partner har vi direkte adgang til Zabbix's tekniske eksperter, hvilket sikrer hurtig respons og løsning af eventuelle udfordringer.
     
  • Tilpassede løsninger: Vi er i stand til at designe og implementere skræddersyede overvågningsløsninger, der passer præcist til vores kunders behov og infrastruktur.

Zabbix er en førende global leverandør af open source overvågningssoftware. Deres platform giver virksomheder mulighed for proaktivt at overvåge deres IT-miljøer, identificere potentielle problemer før de bliver kritiske og optimere ydeevnen. Zabbix tilbyder en bred vifte af funktioner, herunder realtidsmonitorering, advarsler, rapportering og visualisering, der gør det muligt for virksomheder at opretholde en stabil og effektiv IT-drift.

Vi er stolte af vores nye status som Zabbix Premium Partner og ser frem til at fortsætte med at levere førsteklasses overvågningsløsninger til vores kunder. Hvis du ønsker at optimere din IT-overvågning og udnytte Zabbix's mange muligheder, er Miracle 42 dit pålidelige partnervalg.

Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte:
Salgsdirekør, Ole Kramer på mail olkra@miracle42.dk eller tlf. +45 2441 0630.

Tilbage

keyboard_arrow_up