Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

23.02.2023

Der er ingen tvivl om, at vores hjerter banker for databaser. Denne passion vil vi gerne dele med dig og inviterer derfor til et seminar d. 30. marts, hvor vi har databasen i centrum.

Uden et velfungerende og sammenhængende databasemiljø er det umuligt at optimere virksomhedens drift, forretningsgange, produktivitet og kundeoplevelser. Det bliver også langt mere besværligt og kostbart at udvikle nye services.

Men det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører.

På denne dag sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

På dagen får du både lejlighed til at møde eksperter fra leverandørerne og udveksle erfaringer med andre databasespecialister fra virksomheder med udfordringer, der ligner dem, du selv skal håndtere. Hvad enten det handler om at optimere databasedriften, automatisere trivielle IT-opgaver eller komme videre på cloudrejsen med minimale applikations- og databaseændringer.

Miracle 42 vil på dagen demonstrere, hvordan du via performanceanalyse kan optimere Oracle databasedriften, hvordan du med Ansible kan reducere kompleksiteten af storskala PostgreSQL-installationer samt – med minimal nedetid – kan opgradere din MS SQL Server.

Vi håber at møde dig på seminaret og være med til at give dig input, der gør dig endnu bedre i stand til at optimere dit databasemiljø samt effektivisere daglige arbejdsgangene – og i sidste ende både spare tid og penge samt få de bedste forudsætninger for at optimere drift og forretningsudvikling.

Hvornår?     30. marts 2023

Hvad tid?     09.30-15.45

Adresse:     Borupvang 5C, 2750 Ballerup

 

Se programmet og tilmeld dig her

 

Tilbage

keyboard_arrow_up