Hvem holder øje med jeres databaser i juleferien?

01.12.2022

Juleferien nærmer sig, og i Miracle 42 synes vi, at vores kunder skal have lov til at lade op og afholde ferien i fred og ro. Vi kan derfor hjælpe jer af med bekymringerne for jeres databaser. I juleferien fungerer vi som ferieafløser hos flere af vores kunder, og vi kan også hjælpe jer. I kan læse mere om mulighederne her. Tag endelig fat i os, og lad os hjælpe jer til en bedre juleferie.

Hvorfor skal du arbejde sammen med Miracle 42 omkring din database platform?

Det kan vi give dig mange gode grunde til. Først og fremmest er Miracle 42 Danmarks største teknologihus på databaser. Vores dybe faglige viden samt vores erfaring fra mange projekter hos forskellige virksomheder gør Miracle 42 til det naturlige valg for nogle af de største virksomheder i Danmark.

  • Alle vores konsulenter har 10+ års erfaring.
  • Vi arbejder for nogle af de største virksomheder i Danmark, og vi er bredt funderet i mange brancher: Finans, Medicinal, IT, Offentlig, Retail, Energi, Industri, Transport, Bygge og anlæg.
  • Dyb og bred erfaring fra mange projekter hos forskellige virksomheder f.eks. optimering, performancetuning, fejlretning, drift overvågning, driftsstøtte og ny-installationer/konfigurationer.
  • Med 70+ konsulenter har vi en dyb faglig og professionel organisation, hvor der altid er ny læring og sparring at hente.
  • Førende i Nordeuropa inden for Oracles nyeste teknologier. Den eneste "Specialized Oracle Partner" inden for Oracle ADF-teknologi i Danmark. Vi er naturligvis Oracle Gold Partner og vi tilbyder 24/7 DBA og Hosting Managed Services.
  • Vi dækker bredt med partnerskaber og ekspertise inden for Microsoft, Redhat, EnterpriseDB, Zabbix, IBM, Commvault og DBvisit.
  • Specialister i integrationsløsninger - Solide udviklingsevner inden for Java, J2EE, C ++, .NET osv. Projektledelse, udvikling, arkitektur, analyse, design, implementering og test.

Kontakt os

Vi står altid klar til at hjælpe dig, så du kan nyde julen uden at bekymre dig om dine databaser.

+45 7042 4220
salg@miracle42.dk

Tilbage

keyboard_arrow_up