Mød os på EuroSTAR i Bella Center Copenhagen

01.06.2022

Miracle 42 deltager som udstiller på EuroSTAR - Europas største Test konference d. 7. - 10. juni 2022. På standen kan du møde nogle af vores dygtige test specialister, som står klar til at netværke og give nogle gode råd med på vejen. Over 1000 testere fra hele Europa deltager til 4 dage med fokus på test, inspiration, vidensdeling og samarbejde.

Europas største test konference - EuroSTAR

For tredje gang afholdes EuroSTAR i København - nærmere bestemt i Bella Center Copenhagen, og Miracle 42 står selvfølgelig klar til at møde Testere, Test Managere og andre, som er lige så passionerede omkring test, som vi selv er. 

På messen deltager ca. 1000 software testere og 350 virksomheder er repræsenteret. De mødes til 4 dage med fokus på test, læring, inspiration, samarbejde og netværksmuligheder. Der vil være inspirerende Keynotes fra nogle af Europas førende test eksperter, som deler ud af deres viden og nyheder fra testverdenen. Netop i år er konferencen noget helt særligt, for EuroSTAR fejre 30 års jubilæum. Der er derfor lagt op til en ekstraordinær konference, som samler Europas Test Community.

Kom forbi Miracle 42's stand og hils på vores test specialister. Her har du også muligheden for at deltage i Miracle 42's EuroSTAR konkurrence, hvor du kan vinde et af i alt tre gavekort!

Ses vi? 

 

Læs meget mere om, hvordan du via test kan sikre dig en velfungerende IT-løsning og undgå dyre fejl: https://www.miracle42.dk/services/consulting-services/test-qa

Brænder du for test, og vil du gerne udfolde dine evner? Kig forbi vores karriereside, hvor du finde spændende stillinger inden for test: https://www.miracle42.dk/karriere

Besøg Miracle42 på EuroSTAR 2022

Tilbage

keyboard_arrow_up