Miracle 42 har igen kvalificeret sig til Micro Focus Guld Partner status

25.03.2022

Det er bestemt ikke en titel, man kommer sovende til. For at blive Guld Partner skal man have bestået en række salgsmæssige og tekniske eksamener. Med disse certificeringer ved både Micro Focus og deres kunder, at de har med en partner at gøre, som kan dokumentere kendskab og substans til en række produkter og discipliner.

Micro Focus er en af verdens største IT-leverandører, som udvikler forretningskritiske og værdiskabende software. Deres løsninger spænder bredt med alt fra IT Management, DevOps, Security og er verdensledende inden for Test Management Software. 

Vores partnerskab med Micro Focus går mange år tilbage. Når det kommer til vedligehold og opgraderinger af Micro Focus licenser, har vi gennem de sidste 10 år stået for opgraderingen af de fleste Micro Focus testinstallationer i Danmark. Vi kan også hjælpe dig!

Læs mere om vores partnerskab med Micro Focus her:
https://www.miracle42.dk/om-os/partnerskaber/micro-focus

Er du nysgerrig på, hvordan vi kan hjælpe dig med Test og Test Management eller Micro Focus licenser, så kan du læse meget mere om vores services her: https://www.miracle42.dk/services/consulting-services/test-qa

Tilbage

keyboard_arrow_up