Miracle 42 tilbyder nu også IBM Public Cloud

16.09.2021

Det nye partnerskab betyder, at vi nu kan tilbyde PostgreSQL og andre databaseteknologier i en consumptionbased version som en del af de mange services, der tilbydes i IBM’s public Cloud. Cloud Services er et stort fokusområde for Miracle 42, og via IBM’s cloud kan vi nu tilbyde vores kunder en stor fleksibilitet i forbindelse med databaseprojekter, således at behov og kapacitet hele tiden følges ad.

Miracle 42 udvider sine services med nye muligheder for dig via IBM Public Cloud.

Cloud Services er et stort fokusområde for os, og via IBM’s Cloud kan vi nu tilbyde vores kunder en stor fleksibilitet i forbindelse med databaseprojekter, så behov og kapacitet hele tiden følges ad.

IBM har naturligvis et bredt servicekatalog på niveau med de øvrige udbydere som f.eks. Azure, Oracle og AWS, men nogle af de overskrifter, der differentierer IBM Public Cloud er bl.a.:

  • Red Hat i IBM’s Public Cloud - Her kan det gøre rejsen lidt nemmere at lægge ud med Managed OpenShift i IBM Cloud. Det giver mulighed for nemt at sætte et velfungerende miljø i drift, som udviklerne kan arbejde på med OpenShift
     
  • VMware - IBM Cloud har markedets største base af VMware-installationer med mere end 2.000 VMware-kunder i drift. Du har selv mulighed for at vælge, om du vil køre VMware i clouden eller on premise – eller måske begge dele
     
  • SAP HANA - Cloudplatformen er certificeret til formålet af SAP, hvilket minimerer risikoen, giver adgang til support og begrænser eller helt eliminerer behovet for kostbare test- og migreringsmiljøer.

Ovenstående services er bare nogle få af mulighederne, og du kan starte med en pay-as-you-go konto, så du kun har omkostninger, når du har et forbrug.

Download IBM’s whitepaper her, og tag gerne fat i os, så ser vi på jeres muligheder for at gå i skyen.

Kontakt os:

Ann Møller Christensen
Senior Sales Executive, Miracle 42
+45 5374 7145

Tilbage

keyboard_arrow_up