ALM Octane – et værdifuldt værktøj til effektiv projektstyring

31.05.2021

ALM Octane er et fleksibelt projekt tool, der understøtter både Agile teams, vandfalds teams eller en hybrid deraf. Med ALM Octane effektiviseres både styringen og samarbejdet imellem de forskellige projektroller, alt imens der leveres software af højeste kvalitet til tiden. ALM Octane får alle til at føle sig hjemme, da værktøjet både er for Managers, Product Owners, Scrum Masters, Udviklere, Testere, QA-eksperter og DevOps.

ALM Octane hjælper med overgangen fra vandfald til agilt udviklingsmiljø

En overgang fra en traditionel vandfaldsmetode til en agil tilgang er ikke noget, der sker natten over. Når organisationen går fra vandfald til Agile er det kulturelt skift. ALM Octane hjælper med at gøre den overgang nemmere. En af de unikke features som ALM Octane her er kravsmodulet, hvor du kan organisere dine traditionelle krav og derefter forbinde dem til Epics og features. På den måde kan du altid kan spore dit krav til din backlog/test og fra backlog/test tilbage til kravet.

ALM Octane kan også bruges i organisationen, hvis man har et mix af vandfalds- og agile projekter.

Fokus i ALM Octane er hastighed og kvalitet

Hurtigere levering

ALM Octane er rig på integrationer med CI-værktøjer som Jenkins, TeamCity og Bamboo. Når som helst i CI-pipeline-processen får du et klart og nøjagtigt overblik over kvalitet og release readiness mod de metrics, der betyder mest for forretningen.

ALM Octane er designet til at bygge bro mellem traditionel testaktivitet og udviklerpraksis ”shift left” test og bedst practice for DevOps.

ALM Octane er ”edderkoppen”, der sidder midt i spindet og kan samle alle informationer fra krav, udvikling og test gennem mange integrationer til tredjeparts tool, og dermed skabe det totale overblik over leverancen.

Kvalitet

Som nævnt tidligere bruges ALM Octane ikke kun til at styre backloggen, som mange andre Agile Tools, men er i høj grad stærk til at levere testadministrationsløsninger til alle typer tests, herunder manuelle, automatiserede funktionelle tests, performance tests m.v.

ALM Octane styrer relationerne mellem alle delene i en DevOps-pipeline.

Teams kan definere deres applikationer i moduler, så det:

  • Genspejler arkitektur og afhængigheder
  • Definerer user stories og test
  • Viser kode og test i CI-pipeline
  • Integreres med flere test typer og -frameworks, såsom manuelle, Gherkin og automatiserede tests.
  • Indsamler og opbygger oplysninger til at analysere kvalitet og  fremdrift ved hjælp af enten foruddefinerede grafer og rapporter eller brugerdefineret  grafer og rapporter

Vil du effektivisere dine projekter, højne kvaliteten og løbende have det fulde overblik?

Hvis du også kan se de mange fordele ved ALM Octane, så kan Miracle 42 hjælpe dig godt i gang. Vi tilbyder hele pakken med Hosting, licenssalg, konsulentbistand og uddannelse:

  • Hosting; Lad os drifte Octane for dig. Vi installerer, konfigurerer, overvåger og patcher løbende din Octane løsning, så du kan fokusere på testen.
  • Licenser: Vi er Micro Focus guldpartner og er certificeret til at sælge og rådgive med licensindkøb.
  • Konsulentbistand: Vi hjælper med brugen af Octane, opsætning, rapportering m.m.
  • Uddannelse: Vi står for træning og oplæring i brugen af Octane. Herunder tilbyder vi ART, som er et software værktøj til at træne slutbrugerne med. Det er et Self Paced træningssystem, hvor slutbrugeren selv bestemmer hastigheden.

Kontakt os, hvis du vil vide mere om ALM Octane:

Miracle 42 A/S
Ole Kramer
Sales Director, Service & Support
+45 2441 0630

Forfatter:
Pernille Thyssen
Test Manager

 

Tilbage

keyboard_arrow_up