Danmarks største teknologihus på databaser og Oracle

27.10.2020

Vores dybe faglige viden samt vores erfaring fra mange projekter hos forskellige virksomheder gør Miracle42 til det naturlige valg for nogle af de største virksomheder i Danmark.

Hvorfor skal du arbejde sammen med Miracle42 omkring din Oracle platform? Det kan vi give dig mange gode grunde til.
 

  • Alle vores konsulenter har 10+ års erfaring.
  • Vi arbejder for nogle af de største virksomheder i Danmark, og vi er bredt funderet i mange brancher: Finans, Medicinal, It, Offentlig, Retail, Energi, Industri, Transport, Bygge og anlæg.
  • Dyb og bred erfaring fra mange projekter hos forskellige virksomheder f.eks. optimering, performancetuning, fejlretning, drift overvågning, driftsstøtte og ny-installationer/konfigurationer.
  • Med 35+ konsulenter har vi en dyb faglig og professionel organisation, hvor der altid er ny læring og sparring at hente.
  • Førende i Nordeuropa inden for Oracles nyeste teknologier. Den eneste "Specialized Oracle Partner" inden for Oracle ADF-teknologi i Danmark. Vi er naturligvis Oracle Gold Partner og vi tilbyder 24/7 DBA og Hosting Managed Services
  • Specialister i integrationsløsninger - Solide udviklingsevner inden for Java, J2EE, C ++, .NET osv. Projektledelse, udvikling, arkitektur, analyse, design, implementering og test.

Vi står altid klar til at hjælpe dig.

Thomas Holden
Client Executive

Mobile     +45 50 250 225
E-mail       tho@miracle42.dk

 

Tilbage

keyboard_arrow_up