Hvem holder øje med jeres databaser i sommerferien?

15.06.2020

I sommerferien fungerer vi som ferieafløser hos flere af vores kunder, og vi kan også hjælpe jer

Sommerferien nærmer sig, og i Miracle 42 syntes vi, at vores kunder skal have lov til at lade op og afholde ferien i fred og ro. Vi kan derfor hjælpe jer af med bekymringerne for jeres databaser.

I sommerferien fungerer vi som ferieafløser hos flere af vores kunder, og vi kan også hjælpe jer. Miracle 42 kan tilbyde en Database Administrator som afløser på to måder:

Remote Database Administrator

Via en sikker opkobling til jeres systemer kan vi foretage de mest nødvendige tjek og dermed sikre, at dine Oracle, Microsoft SQL, MySQL og/eller PostgreSQL systemer kører stabilt, selvom DBA’en holder ferie. Vi definerer en række forudbestemte tjek af databaserne, som foretages på aftalte tidspunkter. Dette kan gøres til en fast pris pr. database/instans. Skal der foretages større ændringer i miljøet, vil det blive afregnet efter timeforbrug.

Onsite Database Administrator

Vi tager ansvar for driften af jeres Oracle, Microsoft SQL, MySQL og/eller PostgreSQL miljøer og sikrer, at nødvendige rettelser/optimeringer foretages proaktivt. Det kan aftales, hvilket omfang aftalen skal dække - er der eksempelvis behov for assistance én til to dage pr. uge eller hver dag i 3 uger? Inden aftalen træder i kraft afholdes et overdragelsesmøde med den dagligt ansvarlige.

Tag endelig fat i os, og lad os hjælpe jer til en bedre sommerferie.

Tobias Reeves Larsen
Client Executive

Mobile   +45 53 74 71 40
E-mail   tobla@miracle42.dk

Tilbage

keyboard_arrow_up