I dag fejrer vi 1 år med the Powerhouse of Databases

🎉Vi kipper med de nordiske flag, da det nu er 1 år siden, vi gik nordisk og lancerede ”Powerhouse of Databases”. Og der er meget at fejre.🎉

Kunder i hele Norden

Vi hjælper nu kunder i hele Norden med vores ekspertise på flere forskellige databaseteknologier. Det er en milepæl, vi er stolte af, og vi er taknemmelige for de mange kunder, vi nu samarbejder med og som har støttet os på vores rejse. Vores services indeholder bl.a. Rådgivning, driftsydelser, sikkerhedsydelser, monitorering og licensoptimering.

Kundetilfredshed

Vores succes kan måles gennem vores kunders tilfredshed og deres succes. Vi har arbejdet tæt sammen med vores kunder for at forstå deres unikke behov og udfordringer. Den positive feedback, vi modtager fra dem, er vores største belønning, og det motiverer os til fortsat at forblive den foretrukne samarbejdspartner for kunder på det nordiske marked.

Fremtiden ser lyd ud

I dag fejrer vi vores 1. års jubilæum, og vores rejse er langt fra slut. Vi ser frem til at fortsætte med at levere førsteklasses databaseservices til vores kunder i hele Norden. Vi vil forblive dedikerede til at opretholde vores standard for kvalitet og innovation og fortsat hjælpe vores kunder med at lykkes i en stadig mere data-drevet verden.

Endnu engang tak til alle, der har været en del af vores rejse. Vi ser frem til en lysende fremtid sammen.

Læs mere om Powerhouse of Databases konceptet

keyboard_arrow_up